copatki petejan usnjeni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ČITA -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 10:07:35)

Pred 2 mesecema sem našemu tamalmu kupila copatke, ki so na vrhu platene, podplat pa imajo usnjen. Izgleda da sem dobila neko staro zalogo. Mislim, da je na vrečkici ki je bila precej "zmučkana" in uboga pisalo PETEJAN.
Ampak poslušajte...........
Ti copatki so ZAKOOOOOOOOOON!

V vseh Cicibanovih, ki imajo podplat iz gume se mu je ful nogica potila. Isto v copatkih Activ fit. Ti, ti so pa zakon. Tudi če ima cel dan obute - ni niti malo potna noga.

In zadnjič sem spraševala v BTC v LJ v trgovini Ciciban če je teakšne copatke še možno dobit, pa pravi prodajalka da jih ne izdeljujejo več ker je usnjen pdplat otrokom drsel in so jih zato prenehali delati. Halo, moj tamal niti enkrat še ni cepnil zaradi podplata.

No, in po tem romanu, a mogoče katera ve, kje bi se dalo te copatke še izbrskati????????
Številka naj bo od 22 naprej. Jih kupim tud večjo številko za kdaj pozneje.

Anonimen -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 10:11:05)

Super! Našla sem link:

http://www.sloveniaholidays.com/podrobno.asp?id=1695&jezik=SLO

Anonimen -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 10:16:05)

Ampak pa res povsod izgleda, da je guma na podplatu. Vprašaj, po moje bi ti naredili take brez. Saj izgleda bolj majhno podjetje, v takih znajo biti še celo prijazni.

Anonimen -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 10:23:25)

Petejan je res eno malo podjetje, ki izdeluje ortopedske čevlje za otroke in odrasle. Smo imeli celo moje otroštvo probleme s sestro, ker je morala nositi take čevlje (je hodila na X). Tako, da bi ti verjetno naredili čeveljčke brez najmanjšega problema. Za cene ne bi vedela, vem pa da takrat v davnih časih ni bilo bistvene razlike v ceni, samo v lepoti izdelka.
Je pa tudi res, da je Petejan kupil Cicibana, ki je pa izdelovalo serijske čeveljčke za otroke. Obe zadevi sta zdaj eno podjetje Petejan-Ciciban in to podjetje je iz Mirna pri NG.
Link od Splišni je pa čist tapravi.

*maja -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 10:29:14)

Točno take Petejanove copatke imamo pri nas že skoraj 4 leta in so res ZAKON.
Prodajajo pa jih v Lj na tržnici Koseze zgoraj v 1. nadstropju (mislim da se trgovina imenuje Renini) in pa vidla sem jih tudi na Vrhniki (trgovina s čevlji ob cest na isti strani kot je Boter samo malo naprej ne vem kako se imenuje).
Upam da sem ti vsaj malo pomagala ;).

anitaz -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 10:40:53)

maja......trgovina Kara je to ;)

Mojca P. -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 10:48:20)

Pikec0 ima prav.Petejan se pise druzina iz Mirna, ki ima v lasti podjetje Ciciban. Gre za isto stvar!

ČITA -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 11:09:36)

:bravo:Splišni,:bravo:

sem poklicala gor.:)-

Jih izdeljujejo, tudi usnjene. Ni problema. Ti pošljejo tudi po pošti. Imajo jih pa tudi nekaj v LJ v nami ali v BTC hala A, kjer ima prodajalno Kopitarna. Po pošti 3500 + poštnina. V NAmi pa pravi da so dražji. Ker ti copatki so vredni prav vsakega tolarčka.

Ej, tole mi je pa polepšalo dan!!!!!!!! 8)8)8)

viv_ -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 11:11:56)

ČITA - a pa res se nogice ne potijo?

To bi mogla probat, naša v vsakih tok zašvica....

cmokec -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 11:12:16)

Obe s sestro sva v otroštvu zaradi platfusa nosili Petejanove čevlje - vložek delan po naročilu. Zjutraj smo bili pri njih, pol čez mejo zapravljat, popoldne smo šli pa že po čevlje. Bili so super in so obema pomagali.

viv_ -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 11:14:38)

ČITA - a si kar poklicala pa naročila? Jaz bi tudi... Itak bo za v vrtec rabila nove copatke...

ČITA -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 14:58:37)

Viv,

oprosti ker ti tako dolgo časa odgovarjam.

Jaz sem pogledala na tisto stran, ki je Splišni dala link. Poklicala pa zgolj zaradi firbca in informacij, saj bom v roku 14 dni morala ene kupit.

Moj ima trenutno model podoben art.št. 405 (na internetu na slikici je guma, se pa da dobit tudi usnjen podplat).
Mojemu so se nogice potile v vseh Cicibanovih, ki imajo spodaj gumo (različni modeli - visoki, nizki, zadrga, ježek, vezalke). Vse sem sprobala. Še Active fit sem enkrat kupila. Ni bilo važno, nogica vedno potna. Iz zadnjič sem kupila te z usnjenim podplatom. Svašta. Nisem verjela. Pri nas od takrat tudi pod razno ni več mokra nogica. Tudi kadar je vročina in je cel dan v nogavičah in teh copatkih - nogica suha. Jaz mislim, da moraš probati. Izgubiti nimaš kaj.
Aja, sam ti copatki ne zgledajo tako frajersko kot Cicibanovi (usnejn podplat in ena taka smešna petka - moj je rekel kje sem kupila take pederske copatke, ampak odkar pa vidi da se nogica ne poti pa je tudi od navdušen nad njimi).
Skratka, jaz jih sigurno kupim!!!!!!! Čez 14 dni ali slab mesec.

Viv, ti kar pokliči in naroči. Meni se je ena izredno prijazna punca oglasila.Smo se vse pomenile. Še sama mi je predlagala da mi pošljejo po pošti ker bo tko najceneje.

LP

Anonimen -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 15:04:16)

Zadnjič sem Petejanove copatke (kar nekaj modelov) videla v MASS diskontu pod Emporiumom, res nisem prepričana, ali je bil podplatek usnjen ali ne, so pa bili v čudni in stari embalaži in kar nekaj različič, tako da bi morda veljalo pogledati.
lp

Stran: [1]