ČITA -> copatki petejan usnjeni (14.6.2005 14:58:37)
|
Viv, oprosti ker ti tako dolgo časa odgovarjam. Jaz sem pogledala na tisto stran, ki je Splišni dala link. Poklicala pa zgolj zaradi firbca in informacij, saj bom v roku 14 dni morala ene kupit. Moj ima trenutno model podoben art.št. 405 (na internetu na slikici je guma, se pa da dobit tudi usnjen podplat). Mojemu so se nogice potile v vseh Cicibanovih, ki imajo spodaj gumo (različni modeli - visoki, nizki, zadrga, ježek, vezalke). Vse sem sprobala. Še Active fit sem enkrat kupila. Ni bilo važno, nogica vedno potna. Iz zadnjič sem kupila te z usnjenim podplatom. Svašta. Nisem verjela. Pri nas od takrat tudi pod razno ni več mokra nogica. Tudi kadar je vročina in je cel dan v nogavičah in teh copatkih - nogica suha. Jaz mislim, da moraš probati. Izgubiti nimaš kaj. Aja, sam ti copatki ne zgledajo tako frajersko kot Cicibanovi (usnejn podplat in ena taka smešna petka - moj je rekel kje sem kupila take pederske copatke, ampak odkar pa vidi da se nogica ne poti pa je tudi od navdušen nad njimi). Skratka, jaz jih sigurno kupim!!!!!!! Čez 14 dni ali slab mesec. Viv, ti kar pokliči in naroči. Meni se je ena izredno prijazna punca oglasila.Smo se vse pomenile. Še sama mi je predlagala da mi pošljejo po pošti ker bo tko najceneje. LP
|
|
|
|