Katy78 -> ali naj se mi smili ali kaj... (26.10.2009 17:51:14)
|
Saj ne vem, zakaj sploh pišem, niti ne rabim kakšnega nasveta, je bolj za olajšati dušo... Torej, sestrična ima dva krasna otroka in velikokrat je že omenila, da bi imela še enega, pa je vedno zaključila s spoznanjem, da si ga z možem trenutno ne moreta privoščiti, saj že zdaj komaj shajajo skozi mesec. Poleg tega živijo v majhnem dvosobnem stanovanuu, vsaj to je hb njuno, da ni treba plačevati najemnine. Zadnjič pa me pokliče vsa panična, da se morava takoj dobiti. Greva na kavo in mi pove, da je zanosila. Ampak, z dvojčki!!! In zdaj je vsa panična, kako bosta z možem to zmogla. G jo je dal na bolniško, ker je rizična nosečnica, že prvi dve nosečnosti je bila večino nosečnosti na bolniški. Ona ima povprečno plačno, dela v majhni firmi in menda jo že zdaj kar malo grdo gledajo, ker je na bolniški. Mož sicer ima kolikor toliko ziher službo (kolikor je to v tej klinčevi državi sploh možno), ampak to je borna delavska plača. Od staršev si nima kaj obetati, sta že precej v letih in oba z delavskima penzijama, njegovi pa daleč v Bosni in jima valda tudi finančno ne morejo pomagat. Joj, po eni strani se mi smili, po drugi strani pa sem jezna, saj je bila nosečnost načrtovana, mi je sama rekla, da par mesecev načrtno nista uporabljala zaščite. Moj je kar pike dobil, ko sem mu povedala. Sploh se noče o tem z mano pogovarjat, saj pravi, da se vedeta totalno neodgovorno. Jaz ji bom skušala pomagat, kolikor se da. Lupinico in še kaj takega ji bom lahko dala, oblekic tudi nekaj, čeprav sem veliko že dala naprej kolegici. Ampak še vseeno bo to velik finančni zalogaj, kljub raznim otroškim in podobnim dodatkom. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Če samo pomislim, da drugega otroka ni mogla dojiti... Če zdaj ne bo mogla, bo šla cela njena porodniška samo za AM. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Joj punce, a ji je bilo tega res treba? Saj otročki so super, ampak kako bosta zmogla štiri ko že zdaj komaj shajajo...
|
|
|
|