Anonimen -> RE: Katero igralno konzolo za otroka in družino? (4.12.2009 21:54:57)
|
Mene tudi zanima kaj je to wi-wi? Sicer mu pa wii ne more pasti na tla, ker ima v rokah itak samo daljincek pa se ta je privezan na roko in oblozen z gumo. No, ne vem koliko imas starega otroka, jaz pa svojih se nimam zato nocem biti pametna. Je pa res, da so pri nama na wii igrali tudi 3 letniki ampak s pomocjo starsev, ker sploh niso znali drzati tako, da bi senzor lovil signal daljinca. Torej, za vecje otroke bi jaz definitivno priporocala wii. Samo ne ga narocat v Ameriki, ker sva ga midva tam kupila (ful cenejsi), da sva imela v Sloveniji samo probleme. Od elektrike, ki ima drugacen tok do nakupa igric, ki so v Ameriki drugacne (NTSC signal). Sva pa dala v Wii vgraditi cip (to dela en tip na Ptuju za 50 ali 100 eur) in zdaj samo downloadava piratske igrice (ki jih je sicer vec za NTSC, ampak jih je tudi za PAL kar nekaj) in jih samo na dvd zapeceva in igrava. Torej s tem spet lahko ful prisparas. Je pa res, da moras vse dodatke (plosco za wii fit, bobne, kitaro, wii wheel itd.) zraven kupiti. Ampak se vsaj nekaj dogaja in je vsaj meni bolj zanimivo kot Play Station. In ja, tudi karaoke imas in cel band, kjer lahko pojes in se zabavas glih tko kot pri Play Station. Ampak itak, vsak po svoje. Jaz pac priporocam Wii. Se vidi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|