veronikab -> RE: pomurski dojenčki :) (17.3.2010 9:30:40)
|
Oj dikline! Kak ste kaj? Meni se te teden izteče porodniška tak ka naslednji teden iden nazaj v slujžbo.[sm=smiley13.gif] Z Jakobon smo začali te keden tudi z uvajanjen v varstvo in je bilo grozno. Celi čas je skoraj jokal, posledično je te tudi kda sva bijla doma bil sitkan za po*******, in se je komaj zvečer umero. No te včera san gjes bila ta z njin in vijdla glavni razlog zakaj telko joče - v skupini je en dičak, ka joče za sakšno figo. Joče, če je nej na rokaj, joče če ga samo što drujgi pogledne, joče če ptičke, kere je gledal, odletijo, joče, ker šče ka ga naj tudi gjes hranin, nej pa ka samo Jakobi davlen gjesti, joče, ker drujo dejte pravi mama. No pa tou nej joče, huronsko tujli. Posledično so te tudi vsa ostala deca bole nateknjena. Saj mali se mi smijli, samo včera, ka san bila 2 vori tan, san mislila, ka de se meni zmejšalo, kaj šele varuški. No pa še to - te dičak je tan v varstvi že več kak 2 meseca, pa se je še li nej vnesal. Saj včera je varuška pravila, ka če se zdaj tou v 2 tednaj ne porihta, ka du ga pač mogli dati vo iz skupine, ker enostavno nejde, saj celo skupino doj vliče. No gnjes v noči pa smo fasali laringitis, zajtra je pa Jakob že mel vročino. Zdaj sta tudi teva dva grozna dneva uvajanja šla v nič, naslednji teden pa gjes niti pod razno ne dobin fraj ka bi ga uvajala, tak sa san zdaj čista paf ka naj napravin. Nikaj, de pač moj mogal z njin oditi v varstvo. Kriza![sm=hudicek1.gif] Kak ste pa ve ovačik? Vupan ka ste zdravi in srečni, ker konec koncev je tou glij tisto, kar je najpomembnejše. [sm=smiley1.gif] detelja še tukar vse naj naj naj! [img]http://www.shrani.si/f/2N/bO/lLrW8GU/3/happybirthday8.gif[/img]
|
|
|
|