TuBoLina_86 -> RE: pomurski dojenčki :) (5.3.2010 21:44:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1r1s joj neven zakoj vas je tak straj z uvajanjon GH..ge san rejsan komaj čakala ka prijdemo na to..zaradi polivanja..zdaj se je to izboljšalo fejst dobro,zdaj pa že komaj čakan,kda de vse jo z nama vred,ka mi nede trbelo ekstra kujati pa paziti ka lejko pa ka nej..če gli že skoraj vse gej..no svinjsko meso pa ribe še nej,pa čokolado nej..pa še kaj se najde. neven, pač me je straj...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] saj se tolažen, ka bo.... pa man mamo, ka jo lejko pozoven, se tudi dosta razmi v to.... ali vseeno.... vek gda mo začale že ednauk, te de ok, ka prijden pa v nekši ritem.... bojin se tude, ka zaj mamo voro gda gejmo, pa ritem, in se toga držijmo uspešno zaenkrat.... zaj pa se bojin ka z GH mo si vse to zmejšale, pa ka mi ponoči nede ščel spati, ali ka de mi AM zavračal, ali ka mi nede ščel kašic gesti, ali ka mi dobij alergije..... vse to se mi mota po glavej.... po drujgoj strani si pa pa mijslen.... pa ka se sekejran telko, bole premišlavlen, ujše je.... pa si mislen, vej mo pa znala, pa lejko pijtan, pa na interneti prečitan.... tak ka.... san se odločila,kla vijdin ka njemi je mlejko več nej zadosta.... iden naslednji keden v bipo v avstrijo, pa kujpin aptmil 2, ka je po 6 mejseci, in mo njemi začala menjavati, pa če dobro sprejme, pa gda se navade, njemi začan davate GH.... gotovo... kujpila san si že paličnoga, pa parni kuhalnik....sadje bom kipuvala sveže, zelenjavo pa ,dokeč ne zrastej na vrte, mo kipuvala zmrznjeno, kak naty.... pa kujala mo njemi sproti... zaj me pa samo zanijma še : gda bi njemi pa lejko davala tej rižolinoje, pa tej finte, ka se z mlejkon zmejša? bi njemi lejko probala že zdaj? ka čokolino je komaj od 8 mejseca dale.... kere firme dvalete vej? ka bi njemi probala v prvi obrok zajtra zmejšate.... pa če de ok, še večer....
|
|
|
|