veronikab -> RE: pomurski dojenčki :) (28.1.2010 9:06:48)
|
Dober den dikline! tabela - meni je prav pokazala.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] spanje - tak kak je že detelja napisala - pusti spati. Dejte že zna kelko nuca.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] No mij smo v ponedeljek pa bilij na plavanji in je bilo super. Smo šli komaj ob 17h, te so pa v bazeni bile že prižgane lučke in se je malomi tou tak fajn zdelo, ka je celi čas čeblal pa grujo kak grlica. varstvo - kriza!!!!! Meni se že pomali mejša. Vrtca ne dobijmo, smo pa šli v torek k varuški, gje sva ga mislila meti in mi je baba cela nategunka. Man čarno na belon, ka mi je po mail odgovarjla, ka je cena celodnevnoga mesečnoga varstva skuper s prehrano 350 EUR, kda smo pa bilij tan, mi je pa pravila, ka se sredi meseca še dodatno plača 50 EUR za gjesti. San bila, pa san še, besna kak [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. Zdaj v petek idemo še v eno varstvo, pa vupan, ka de tan vredi ker ovači resno ne ven ka mu napravila.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Te pa tou še nej zadosta, mi pa včera prijde tašča in mi nekaj pametuvle in pamet solij, ka bi mogla zdaj maloga kar na horuk navajat ka de krej od naju, pa ka ga naj kar za eno 2 eli 3 vore k njoj pripelava, ka de ona že z njin. San se komaj zadržala, ka san joj nej kaj pravila, ker do zdaj, celih 9. mesecov, sva jo pa malo da nej mogla po kolenaj prositi, če bi prišla maloga kaj poglednut, zdaj na ednok je pa ona velika odrešiteljica. Mojiva starša v Prekmurji sta se nikdar nej tak do maloga obnašala kak ona. Tudi če jima je brečal v rokaj, sta mi ga nej takoj tisto sekundo nazaj v roke porijnula, kak je tou sikdar ona napravila. Eh saj škoda zgublati rejči. Pa še tou: če kera nuca, eli pa pozna koga, ka bi nucal privat varstvo v MS, poznan eno gospo, kera je celi život delala kak vzgojiteljica v vrtci in se je lani upokojila. Če štera šče, joj lejko dan telefonsko številko.
|
|
|
|