veronikab -> RE: pomurski dojenčki :) (3.1.2010 13:22:45)
|
Drage moje Pomurke! Vsen skuper želim v novon leti vse najbokše, izpolnitev malih in velkih želja, sreče, zdravja in veselja, predvsem pa osebnoga zadovoljstva in notranjega miru. Mij smo včera prišli nazaj v LJ. Smo za svetke bilij doma v Prekmurji in tou celi teden - pa je tak friško minilo. [sm=smiley13.gif] Smo se pa meli super. Smo vsa deca bilij doma, pa skuper dočakali novo leto. Sami smo si kujali, pa se celo noč šli Pictionary (ja Božiček je dobro darilo prinesel [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]). No gjes san pekla sama nekšna peciva z kisilakon, pa so takoj vse pojeli - san niti enoga nej sama koštala[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]. No smo pa fasali tudi prvi prehlad. Najprle moj (pa je te samoiniciativno 3 dnij spal v dnevnoj na kavči, pa san njemi pravila, ka tou nikaj ne hasni), no čez par dnij pa še muva z Jakobon. Še dobro, ka je Jakob mel (ma še izda) samo malo zaštopani nos - hvala Bogi za baby vac - mene je pa najbole vdarilo glij gnjes. Grlo me bolij, pa še kašlan, pa tak kak da bi me štelo malo kujati. Pa še sranje je, ka se še li dujiva z mišekon, pa nemren nikaj vzeti za boleče grlo.[sm=smiley13.gif] Eh, de že bokše. darjussa - fejst lepe slikice, pa super frizura [sm=smiley20.gif] Tudi gjes vupan, ka de te naš forum še dale živel. Meni tou, ka si lejko z vami tukar v domačon jeziki pijšen pomejni še tolko veče, ker san pač nej več doma. ME včasi redno zgrabi domotožje po Prekmurji. Pa še nekaj - naš Jakob je tak zrasal - kda ga poglednen mi je sploj več nej dojenček, liki mali fantek. San se sikdar spitavala, kda de prišal tisti den, ka de zgubo čar in nežnost dojenčka, pa se spremejno v mojoga maloga sineka, dičaka. No pa je te dn že tu.
|
|
|
|