darjussa -> RE: pomurski dojenčki :) (13.12.2009 22:11:06)
|
Kak lepo...ste fino uživali na dedki mraze! Mi pa na obiske, na keron je maloj že tak tečno bilo, ker je bila zaspana in smo kaj kmalu tude šli domov. No smo si vsaj malo počinoli. Tak ka smo meli fajn mirno nedeljo. Ja, neka vas moren pitate. Naša mala je gratala resan neznosna z temi zobekami, oz kak jo srbijo čelujsti. Tubolina,tij si omenjala nekši gel za dlesni, nej? Fajn vala? Ker mo pa mogla zdaj resan nabavite neka. Tiste ka že mate malo vekše bebe, me zanima ka njin davlete za papati. To mislen pri 5 mescih. Mojoj ge zdaj davlen tak: en obrok mleko, te pa kašico (mlečni riž ali bananino ali navaden gres, od milupe), pa te spet mleko. Te njej napravin mogoče kakši keks pa banano pa jabolko ali pa korenček pa jabolko...te spet naslednji obrok pride mleko...nekak tak. Ali je to ok? Nej je to preveč? Oz. njej lejko davlen te kašice telko (tak jih ma rada)? Sicer iden v torek na posvetovalnico ali tan ne vupan omenjati toga ka njej že vse davlen, ka znan ka tan še vsega toga ne odobravajo. Ka mi si pravijo, ka naj njej davlen pomali sefele za gesti. Neven...vupan ka je nej kaj narobe. Mala je seveda živahna, vesela, spi...vse ok.Zdaj ma nendre pribl. 7,7 kg. No telko me to neka zdaj skrbi, upam da je skrb odveč...ali pa da popravim to. Hvala vam za odgovore. Želim vam lejko noč pa sladke sanje!
|
|
|
|