|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
16.11.2009 13:43:12   
veronikab
detelja nej meti takšne čarne misli. S tvojof Majov de vse OK, boš vidla.
Deca majo vse fele fore: od moje kolegice mali se je v postelici pripravo do toga ka je bruhal po sili, samo ka bi ga vo zela. Pa ga je tuj minilo.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.11.2009 14:30:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

detelja nej meti takšne čarne misli. S tvojof Majov de vse OK, boš vidla.
Deca majo vse fele fore: od moje kolegice mali se je v postelici pripravo do toga ka je bruhal po sili, samo ka bi ga vo zela. Pa ga je tuj minilo.

ja, razmin...pa sefelej fore ma tudi maja...npr se ful davi če takoj ne priden k njoj kda ščej...ampak razmi me...ka ji naj dan zdaj za gesti??? samo jogurte pa skute??? znaš kak san mejla ge probelme z želodcon kda sna bila v lj ka san nej čist nič toploga gejla...naj ji davan samo tej kuplene grejse????? pa če bruha te pa joka ka je lačna...pa ok naj bruha ge mo vstrajala pri svojon ona pa de prisiljena popistiti tuj ji ne popistin...ampak ide se ka more neka toploga gesti...mleko mi itak ne zeme čez den...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.11.2009 15:03:48   
veronikab
Vorgen ka je žmetno, še posebej, če si prvič mamica, pa tij si še dosta sama doma. Samo znan ka ta vuve tou porihtale. user posted image user posted image user posted image
Tou san pa nej znala, ka ti mlejka nešče podnevi piti user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.11.2009 16:52:23   
TuBoLina_86
hej!
sami problemi user posted image user posted image držin pestij za vseva, ka van čim prlej mijnejo tej težki čase....

nas pa tude dlesni srbijo user posted image samo se slini, pa san njemi gnes glejdala, pa ma zgoraj na dlesni vidite dvej bejlivi bunkiuser posted image user posted image user posted image pa mi gnes sausida pravla, ka čist možno ka so zobeki, samo njemi še nedo v šli, ampak de ga samo srbelo....

zaj pa je cejli nervozen, pa ko kupček poderava se z noson vlači po meni, kak da bi ga nos srbo.... pa samo stonja, pa joka... dokeč ga ne zemen, ka ga malo pomirin... zaj je na meni malo zaspo....

ali nema to celi den.... tak ma tu pa tan kakši takši interval.... na sprehode je tak priden bil, se mi vo iz vozička smejo, samo slino se je kak puž.... pa jezik vo rivle....

v srejdo mamo pregled, pa mo te pijtala dr, ka bi tau lejko bilau, či so rejsan zobeki....

a ponoči mi pa še vedno fajn spij (trkan na lejs)....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

Neposredna povezava do sporočila: 254
16.11.2009 21:19:26   
pokica_
Sončni žarek mi je pisala, naj se javim še tukaj pr vas!user posted image

Mi smo včeraj prišli iz LJ, OP je za nami in Anej jo je dobro prestal, kljub vsemu kar so delali z njim, naš mali borec in moj največji sonček!!! user posted image  
Bilo je hudo, kaj hujšega ne more sploh bit skorajda, ...nobenmu ne privoščim take izkušnje, ampak glavno da smo zdaj doma, se cartamo in se mamo radi za vse življenje.

Da se nebom ponavljala, bom kar zgodbo iz majčic kopirala k vam.

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

No, sem že mislila, da ste čist pozable name! user posted image

Končno doma!!! Predčasno sicer, ker imam super moč in mi je uspelo pregovorit kiruginjo, drugače bi morala ostat v bolnišnici do srede, četrtka.

Anej je superca, igriv in živahen kot ponavadi, vam povem, tako kot sem rekla...POGUMNEŽ JE TAKŠEN, da ga ni. Jst ne morem verjet kolk ene moči je blo treba, da se je boril, in da je šlo vse to mimo.

Da opišem; sprejem je bil v sredo, nato sledil pregled pri P, anastezistu, kirurginji Koželjevi, posvet z zdravniško delegacijo. Je dan kar hitro minil, ampak ponoči smo nazadnje jedli ob polnoči, ker je moral bit Anej tešč bit za OP. Ob 9.07 min zjutraj sem ga oddala v operacijski v njihove roke, do zadnjega sem bila z njim, ga držala, ko so ga uspavali v narkozo. Hitro zbežala iz operacijske in tekla do svoje sobe z solzami, ki so kar lile po hodniku. Nikoli nebom tega pozabila. user posted image  Sledilo je dolgo čakanje, da ga spet zagledam...debele 3 ure je trajalo, da sem ga spet zagledala v posteljki na hodniku in tekla do njega, da smo ga peljali nazaj v našo sobo. Pančkal je, zatečen, gol, pokrit z rjuhco, prikloplen na infuzijo in ostale aparate, kri mu je pocejala iz noska, ustk...cel je bil še krvav. Brisala sem ga...ga lupčkala, božala...kar 4h. Vmes se je zbudil, me pogledal če sem zraven, sem ga lupčkala in nazaj uspavala v sladke sanje. Po dobrih 4h sma se prvič bolj konkretno zagledala in ga prijela v naročje, pocartala in mu dala flaško mlekca, je spil 200ml mlekca, z novo žnablčko, novim noskom, dlesnijo....pravi borec je!!! user posted image user posted image user posted image
Noč je minila v soju bedenja ob njem, celo noč sem ga gledala in lupčkala. Božčki so tile micen dojenčki tam, ves je bil pod zdravili, čist zadet, krvave učke, zaspan skos. Naslednji dan je dobil temperaturo, ki se je vlekla kar 3 dni, nakar sem kirginjo prosila za CRP preiskave in se je vidlo, da gre za prehlad, in smo dobli antib. Hiconcil. Včeraj več ni imel temperature in je bil super dobre volje, tako kot običajno.

Bilo je hudega, bilo je joka, bile so vse budne noči, AMPAK VSE ZA MOJEGA NAJLEPŠEGA ZLATEGA SONČKA, KI MI POMENI VSE V ŽIVLJENJU!!! user posted image user posted image user posted image  Ne morem se ločiti od njega, ko vem kaj vse sma dala skos, tako kot on, ki sem mu tam in tudi zdaj pomenila vse...oklepa se me kot mali klopek. user posted image

Sj bom še kaj napisala...to so prvi stavki...

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 16.11.2009 21:20:33 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.11.2009 22:41:29   
Snoopyka

Sončni žarek mi je pisala, naj se javim še tukaj pr vas!user posted image

Mi smo včeraj prišli iz LJ, OP je za nami in Anej jo je dobro prestal, kljub vsemu kar so delali z njim, naš mali borec in moj največji sonček!!! user posted image  
Bilo je hudo, kaj hujšega ne more sploh bit skorajda, ...nobenmu ne privoščim take izkušnje, ampak glavno da smo zdaj doma, se cartamo in se mamo radi za vse življenje.

Da se nebom ponavljala, bom kar zgodbo iz majčic kopirala k vam.

No, sem že mislila, da ste čist pozable name! user posted image

Končno doma!!! Predčasno sicer, ker imam super moč in mi je uspelo pregovorit kiruginjo, drugače bi morala ostat v bolnišnici do srede, četrtka.

Anej je superca, igriv in živahen kot ponavadi, vam povem, tako kot sem rekla...POGUMNEŽ JE TAKŠEN, da ga ni. Jst ne morem verjet kolk ene moči je blo treba, da se je boril, in da je šlo vse to mimo.

Da opišem; sprejem je bil v sredo, nato sledil pregled pri P, anastezistu, kirurginji Koželjevi, posvet z zdravniško delegacijo. Je dan kar hitro minil, ampak ponoči smo nazadnje jedli ob polnoči, ker je moral bit Anej tešč bit za OP. Ob 9.07 min zjutraj sem ga oddala v operacijski v njihove roke, do zadnjega sem bila z njim, ga držala, ko so ga uspavali v narkozo. Hitro zbežala iz operacijske in tekla do svoje sobe z solzami, ki so kar lile po hodniku. Nikoli nebom tega pozabila. user posted image  Sledilo je dolgo čakanje, da ga spet zagledam...debele 3 ure je trajalo, da sem ga spet zagledala v posteljki na hodniku in tekla do njega, da smo ga peljali nazaj v našo sobo. Pančkal je, zatečen, gol, pokrit z rjuhco, prikloplen na infuzijo in ostale aparate, kri mu je pocejala iz noska, ustk...cel je bil še krvav. Brisala sem ga...ga lupčkala, božala...kar 4h. Vmes se je zbudil, me pogledal če sem zraven, sem ga lupčkala in nazaj uspavala v sladke sanje. Po dobrih 4h sma se prvič bolj konkretno zagledala in ga prijela v naročje, pocartala in mu dala flaško mlekca, je spil 200ml mlekca, z novo žnablčko, novim noskom, dlesnijo....pravi borec je!!! user posted image user posted image user posted image
Noč je minila v soju bedenja ob njem, celo noč sem ga gledala in lupčkala. Božčki so tile micen dojenčki tam, ves je bil pod zdravili, čist zadet, krvave učke, zaspan skos. Naslednji dan je dobil temperaturo, ki se je vlekla kar 3 dni, nakar sem kirginjo prosila za CRP preiskave in se je vidlo, da gre za prehlad, in smo dobli antib. Hiconcil. Včeraj več ni imel temperature in je bil super dobre volje, tako kot običajno.

Bilo je hudega, bilo je joka, bile so vse budne noči, AMPAK VSE ZA MOJEGA NAJLEPŠEGA ZLATEGA SONČKA, KI MI POMENI VSE V ŽIVLJENJU!!! user posted image user posted image user posted image  Ne morem se ločiti od njega, ko vem kaj vse sma dala skos, tako kot on, ki sem mu tam in tudi zdaj pomenila vse...oklepa se me kot mali klopek. user posted image

Sj bom še kaj napisala...to so prvi stavki...

ojojuser posted image bogevauser posted image user posted image user posted image samo ka je vse okuser posted image user posted image user posted image bravo za maloga pogumneža pa borcauser posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 256
17.11.2009 7:56:11   
Nalini
poki .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... super, da je za vami ta operacija user posted image .... zdaj pa lepo okrevajte in se cartajteuser posted image ...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
17.11.2009 8:03:06   
Nalini
detelja .... če ti Maja tak dosti bruha bi jes kar malo zagnjavila P, ker ni nujno, da bruha samo iz fore ..... moj bratranec je delal isto ..... če ne bi bilo fruchtzwergecov znan ne bi preživel falot mali (no zdaj je že skoraj večji od mene). ..... je pa mel nekaj , moren pijtati teko ka točno kar mu je povzročalo težave pri požiranju itd ....... je pa tou hitro preraseluser posted image  .....
ti pa poven ka se spomnim kak je bilou te težko za teto ...... (+toga je še mejla dva fantka, ki sta pa normalno jedla) ...... san bijla tan med počitnicami kar dosti pa je bilo tou hranjenje psihična vojna ....user posted image  ... ampak na koncu se je vse porihtalo ....user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 258
17.11.2009 8:34:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja .... če ti Maja tak dosti bruha bi jes kar malo zagnjavila P, ker ni nujno, da bruha samo iz fore ..... moj bratranec je delal isto ..... če ne bi bilo fruchtzwergecov znan ne bi preživel falot mali (no zdaj je že skoraj večji od mene). ..... je pa mel nekaj , moren pijtati teko ka točno kar mu je povzročalo težave pri požiranju itd ....... je pa tou hitro preraseluser posted image  .....
ti pa poven ka se spomnim kak je bilou te težko za teto ...... (+toga je še mejla dva fantka, ki sta pa normalno jedla) ...... san bijla tan med počitnicami kar dosti pa je bilo tou hranjenje psihična vojna ....user posted image  ... ampak na koncu se je vse porihtalo ....user posted image

joj, moja majči...gnes smo stanili pa ob 5 nas sako gojno šrajfa...te pa nej pa nej nazaj zaspati...oča je te nervozen pa skače, ge itak nič dobro ne napravinuser posted image user posted image  včeraj san ji šla kupit nekšni musli fele za deco ka ve to kao za zajtrk geli...prva žlica je še kar šla...druga se ji je postavila...ali dale je prosila pa davave žličko za žličko...nej je pogejla dosti ka san ji ful malo davala...in kar naekrat gezik vo pa zbruhala vse vo...ge san tak hin psihično zaradi toga ka me vrag jemlej...in to je kupleno gesti...joj, dejte moje..mi je že vse slabo kak de za kosilo...sploj ne ven ka naj kujan...špinača ji ide ali saki den tudi nemo špinače geli...saj znan saki se enkrat nafči gesti...ampak mi smo začali že skoraj po saki hrani bruhati...čeduže bole pa čeduže bole po vsaki...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 259
17.11.2009 8:37:40   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

joj, moja majči...gnes smo stanili pa ob 5 nas sako gojno šrajfa...te pa nej pa nej nazaj zaspati...oča je te nervozen pa skače, ge itak nič dobro ne napravinuser posted image user posted image  včeraj san ji šla kupit nekšni musli fele za deco ka ve to kao za zajtrk geli...prva žlica je še kar šla...druga se ji je postavila...ali dale je prosila pa davave žličko za žličko...nej je pogejla dosti ka san ji ful malo davala...in kar naekrat gezik vo pa zbruhala vse vo...ge san tak hin psihično zaradi toga ka me vrag jemlej...in to je kupleno gesti...joj, dejte moje..mi je že vse slabo kak de za kosilo...sploj ne ven ka naj kujan...špinača ji ide ali saki den tudi nemo špinače geli...saj znan saki se enkrat nafči gesti...ampak mi smo začali že skoraj po saki hrani bruhati...čeduže bole pa čeduže bole po vsaki...

bon jes pozvala zdaj teto če mi zdigne pa bon jo pijtala ka so te pravili za maloga zakoj tou dela ..... ker jes se ne spomnim točno ...... san te bijla stara 13. let

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 260
17.11.2009 8:39:17   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

bon jes pozvala zdaj teto če mi zdigne pa bon jo pijtala ka so te pravili za maloga zakoj tou dela ..... ker jes se ne spomnim točno ...... san te bijla stara 13. let

pa pitaj kda se je to začalo pa če je kero hrano jo...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 261
17.11.2009 10:07:23   
Sončni žarek
Pokica- bravo za Aneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zej se pa fejn cartajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Pa vupan, ka se kej vidimo na kakšni kavi

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
17.11.2009 10:10:09   
Sončni žarek
Detelja- si sploh ne znon predstavlati kej preživljašuser posted image user posted image user posted image

Pozovi P in ji zateži ka vaji vzeme in ji obrazloži ke se dogaja...

Pa upam, da je z Majo vse OK user posted image user posted image user posted image  

Meni je Luka bruha samo po mlečnih stvareh- smo ugotovili, ka mu ne pašejo melčne beljakovine.....že zmešan kakšno žličko k. smetane v špinačo nede problema, če pa poje jogurt, pa takoj zbruha...... Zato mu zej dovlemo sojine.....Aptamil pa na srečo dobro prenoša (ker je pač predelani in nega tego beljakovin).....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 263
17.11.2009 10:32:21   
naty6
Ojla.

Pokica user posted image user posted image user posted image  . Naš user posted image  je tudi Anej in že od vsega začetka pravim da so borci.user posted image user posted image

Damjan pa ide vutro v vtec, ker je že doma prav user posted image . Nagaja in ne ve ka bi delal. Ges pa mam itak preveč dela z Anejem.

Tak...zdaj pa iden ka po mali skup nosim za kosilo material....ka mo sploh kuhaliuser posted image . Mislim ka bodo zeljeve flikice in župa.
Njam...user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 264
17.11.2009 10:49:18   
cebelica82
še vam sporočam, kak je bilo gnes...

lep pozdrav, mi smo imeli pa danes pregled pri šestih mesecih, zrasli nismo nič ( 66,5 cm)  smo pa težki 7830 g, ....moramo dati še kri in vodo....pa cepljeni smo bili.

drugače smo vredu, sam se še samo ne obračamo, pa se moram čez dva tedna it pokazat, če smo se že naučili...saj nam sam še malo manjka....se pravi pregled 1.2.09.

smo pa v soboto, ravno ko je bila stara pol leta, dobili prvi zobek  user posted image user posted image user posted image  enkico desno spodaj, hvala bogu brez večjih težav. upam, da bo tako tudi naprej....

lep dan

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 265
17.11.2009 10:50:11   
cebelica82
tou san pri majčicah napijsala...

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 266
17.11.2009 13:58:28   
TuBoLina_86
detelja - vupan ka bo bokše, pa ka te ugotovili če je kaj narobe

mij mamo tude vutro 2. mesečni pregled.... vaganje, merjenje... user posted image user posted image user posted image to de še veselo

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 267
17.11.2009 14:29:03   
Nončika
ojej detelja, vupan, ka se vse porikta.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.11.2009 10:56:29   
naty6
Ojla.

Ge ste vsi?! user posted image  user posted image

Ti naši user posted image   nas rejsan rabijo, ka sploh nemamo časa za RR, a ne?

Gnes de pa lepo vrejme...tak ka idemo na sprehod.

Lepo se mejte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.11.2009 11:06:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Ojla.

Ge ste vsi?! user posted image  user posted image

Ti naši user posted image   nas rejsan rabijo, ka sploh nemamo časa za RR, a ne?

Gnes de pa lepo vrejme...tak ka idemo na sprehod.

Lepo se mejte...

muve mave gnes še atija doma pa smo šli do trgovine pa na sprehod...maja je malo zaspala...ati se pakiva nekšni film gledat ge pa malo na neti vsin...

naty skoz te dejte az nekoj nuca...pa tak je tudi prav..

naš ati se je pa včeraj razpi**** pa smo šli maji v trgovino kupit kašice ka vidimo, če de po teh tudi bruhala...zdaj va neka časa prej kuplene davala pa te mo pa doma kujali in če de bruhala va doma kujala pa davaal v glaže od kuplenih kašic...čeprav smo to že tudi delali pa šmrkla gor prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image  san pa čist gotova zaradi toga...smo včeraj delali pomfri keroga v mcdonaldi gej kak nora doma pa je bil še bole meki pa je vse vo zbruhala...tak ka san čist hin....te pa ji dan večer puding kupleni joj to bi mogle videti...nej san folgala davati...pa tak je bila vesela ka je lecala kak pesuser posted image user posted image user posted image  moja fčejla ma takšno foro ka kda ji neka šmeka ali je nekoga vesela lec akak pesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, tej naši mali škrati...ali ka bi li brez njih, nej????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj ležimo večer na posteli pa se nori delamo maja je kravice palsa ge pa ščen mojemi pokazati kak si včasih da igračo v usta pa te jo tak ma (predstavljajte si psa z čuntouser posted image user posted image user posted image ) te pa si dan tak eno igračo v usta maja je neka koli gledala te pa me zagledne pa se zača tak naglas smejati ka so nama z atijo vse skuze tekle...in smo se na tej račun tak zabavali..te pa san si majino dudo dala v usta pa jo dudala majke mi kak je maji bilo smešno...smejala se je kak nora....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.11.2009 11:11:44   
veronikab
detelja kak je fajn šteti, ka ste se tak fajn meli skuper. Muva sva tuj včera dobila obiske - prišal od mojoga user posted image oča, pa brat, pa je mali tak bil dobre vole, ka je celi čas grulo, speval, se smejal, jima delal lepotne popravke (ja, tudi mij tou znamouser posted image user posted image user posted image ), jima pokazal, kak znamo zvečer kašico gjesti, pa seveda tudi za foro vo pluvati, samo zatou, ka bi atija nasmijali, te je pa zvečer bil tak trujden, ka je takoj zaspal. user posted image Uf, ka bi bilo samo veče takšnih večerof.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.11.2009 11:15:17   
veronikab
detlja vupan ka Maja ma tou samo fazo. Poročaj kak de gnjes s kuplenin gestijon. No naš mali pa te teden tudi nekaj štrajka, tak ka san njemi včera za obid te že 3 fele gestija ponudila, pa je nej štel - najprle mrkevco s krompiron (domače), pa je nej bilo dobro, pojo samo 2 žlički, te kupleno kašico, pa nej bilo dobro, te san njemi pa še polento skujala, ker je sikdar rad zmazal, pa pa nikaj. Ja, opasni so tej naši škratkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
18.11.2009 11:48:21   
Nalini
detelja ... še tu napijšen ..... mogoče ji pa koški ne pašejo .... ker kupljeno je vse bole zmiksano pa je ok .... doma pa menje zmiksano pa ji mogoče ne pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ... ne ven,... tou san se spomnila ...
upam, ka rešite to hranjenje .....

Neposredna povezava do sporočila: 273
18.11.2009 11:54:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

detlja vupan ka Maja ma tou samo fazo. Poročaj kak de gnjes s kuplenin gestijon. No naš mali pa te teden tudi nekaj štrajka, tak ka san njemi včera za obid te že 3 fele gestija ponudila, pa je nej štel - najprle mrkevco s krompiron (domače), pa je nej bilo dobro, pojo samo 2 žlički, te kupleno kašico, pa nej bilo dobro, te san njemi pa še polento skujala, ker je sikdar rad zmazal, pa pa nikaj. Ja, opasni so tej naši škratkiuser posted image

ne ven, če si ti štela to ali nej...na začetki je maja ful gejla kuplene kašice te pa sva ščela pač ka začava doma kujati ka se naj navadi na domačo hrano pa tudi težko kaka po kuplenih...pa vedno kda sva ji kaj domačega dala če zmiskano ali pretlačeno ali kakšno koli je takoj bruhala po prvi žlici ali pa že kda sva ji v usta dala...te sva isto kak sva doma kujala kupleno kupila pa je gejla npr. špinača  je bila en takšni primer...te sva dr pitala ka nparaivti ka de gejla doma kujano pa je pravla ka jo tak dugo lačno pistiti ka de vidla ka nega druge izbire pa de že vzela no in res nekako smo to premleli in je gejla doma kujano hrano...ampak se je tej čas začo tej vikend ka je bil iztekati...začala mi je po vsem bruhati pa nej samo to vo ka je pogejla ampak 3x tak v loki vo poženej...in to čeduže bole po vsem...tudi po kuplenih določenih stvareh to dela...edino puding, jogurt, s.skuta to kda vidi leca kak pes za ten...in zdaj me to skrbi...ker ne ven ka ji je...ali je kaj narobe lai ma kaj v glavi pa...ali so zobjej krivi pa nemre grizti ka jo preveč boli...dr je pravla ka to še od nobene mamice nej čujla ka bi dejte kupleno gelo po domačen pa bruhalo...

Neposredna povezava do sporočila: 274
18.11.2009 13:28:32   
Nalini
detelja ... če bruha v loku bi  jaz kar poklicala P

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?