Ful dobre kocke... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

AnBan -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 7:39:39)

Včeraj je Leon kot darilo na banki kamor nosi :pujs: dobil kocke Clics. Mi smo čisto navdušeni nad njimi.

Več o kockah:
http://www.clicstoys.com/

Pri nas pa jih peodajajo tu:
http://www.enim.si/program_clics_pak.html

Blink1 -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 7:42:21)

Ooo fajn kockice...

na ktero banko pa nosite :pujs: ?

AnBan -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 7:48:46)

Sej ne vem, če lahko povem, da ne bom kregana:)-:)-:)-:)-

Blink1 -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 7:58:14)

Hmmm...misliš da ne smeš????

No...pol pa tak...a ljubljansko ali mariborsko?

Ker mi imamo vse na eni mariborski...:)-

AnBan -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 8:05:12)

Nova KBM:)-:)-:)-...če malček varčuje stalno dobiva neke nagrade, pa še žrebanje za kolo je na koncu leta, če privarčuje več kot 20.000.:bravo::bravo::bravo:
Pa za novorojenčka smo dobili bon 5.000 sit...medtem ko so na Gorenjski dali 3.000 sit in v enem letu se je nabralo za celih 13 sit obresti:(...sem že obema zaprla računa in preselila na omenjeno banko.

Lenny -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 8:15:53)

AnBan, daj zaupaj mi prosim, ali nesete pujska lepo polnega v banko, da na šalterju odprejo in denar preštejejo, ali tudi pri tebi zahtevajo, da denar prineseš že sortiran in preštet, tako da oni nimajo tega dela?

Annny -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 8:45:24)

U, kako fajn znajo banke privabljat nove stranke:)-:)-:)-:miska:

AnBan -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 8:57:21)

:pujs:nesemo tja...pol pa če ni gužve oni preštejejo, če ne pa smi...pa saj ni tolk velik dela s tem.

moščanka -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 8:58:10)

Super! Me pa zanima če katera ve, kaj pa mestna hranilnica Lj.? Tudi kaj poskrbi za male varčevalce, ker bomo mi v kratkem :pujs: tja nesli spraznit, ker drugače če gremo na banko, :pujs: odprejo potem moraš ves tisti drobiž v Toli avtomat sam zmetat-torej si ob precej časa in naša mala dama se bo po 10 min definitivno že naveličala.

žužu -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 9:03:11)

NOVA KBM KJE???? ker pri nas na novi kbm ne dobimo nobenega darila. smo ga dobili le, ko smo odprli račun. men je to ful čudno:zmeden:

mojchka -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 9:18:18)

V Novi Gorici smo mi dobili luštkan nahrbtniček...

Anonimen -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 9:23:17)

Ja, imamo te kocke, od lanskega leta iz Holandije. Ampak samevajo v škatli, sestavljene v dva avtomobila.

Blink1 -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 9:55:02)

uuuu....pol pa moram nest dinarčke na banko. A vsak dobi kockice?

Lenny -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 10:11:24)

Evo, Žužu, še ena! V določenih enotah Nove KBM nagrad otrokom enostavno ne delijo. Doma imam dopis vodstva, ki zagotavlja, da so otroci, ki varčujejo v okviru Sitkovega varčevanja, za vsakih privarčevanih 5.000,00 SIT upravičeni do darila presenečenja. In dokler se nisem zjezila, naš mali ni dobil NIČ! Saj ni fora v darilu, ampak domov so poslali dopis, jaz pa sem malemu veselo povedala, da ga v banki čaka še presenečenje. Potem pa ..... :grrr: In kot edina stranka v banki smo bili nadrti, zakaj je mali prinesel polnega pujsa, ne pa sortiranega drobiža :grrr: Sem hitro sestavila dopis vodstvu, naj se malo pozanimajo, kako zaposleni poznajo Sitkovo varčevanje.
No ja, zdaj sem se pa še tu malo spihala nad bančniki.
Lep dan :)

Blink1 -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 10:14:45)

To Lenny:bravo::bravo:

Zdaj pa grem teto klicat....dela na banki:zmeden: (samo zadaj v likvidaturi, al nekaj takega)....Mi še tudi nismo nič dobili...:zmeden: razen enega šparovčka, pa še tega smo nafehtali v Hočah

JASNA D -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 10:19:16)

Moj mulc bi moral po tej logiki imeti že celo goro nagrad...., dobili pa smo pujsa in puzzle ob otvoritvi računa. Toliko o nagradah.....oz. presenečenjih. Da ne govorim o tem, da za Pampersovo igro še vedno nis o dobili igračke, pa smo poslali odrezke 5. dan po začetku igre..... Cigani!

Jasna

moščanka -> Ful dobre kocke... (14.6.2005 10:28:41)

Mi smo pa dobili od Pampersa najprej obvestilo, da igračke še niso prispele iz Nizozemske pravočasno. Igračko pa smo prejeli (14 dni po dopisu) prejšnji teden - glasbeni polžek Fisher Price. Kar luškan!

Stran: [1]