Ljubljančanke-help FF (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Blink1 -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 6:30:20)

POzdravljene

Jutri se odpravljam na izpt v belo LJ:hudicek::hudicek: Sem me sploh še ni strah:zmeden2: (zato pa sem že pokonci, ko mala še sladko spančka)

Potrebovala bi pomoč...Najti moram Filozofsko fakulteto in (če sem še malo bolj zahtevna) kabinet dr. Cvirna (če je katera ZG študirala).

prosim za smer, pridem pa iz Maribora.

Hvala, hvala, hvala, hvala:rozica::rozica::rozica:

buči -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 6:41:02)

Filozofske ni težko najti. Najbolje, da parkiraš ob železniški postaji, tam je še najceneje, pa vedno prostor. Kako do tja, vprašaj sproti, ker ne vem iz katere smeri boš prišla. Od železniške pa kar peš: Dol s parkirišča, naravnost do 2. semaforja (1. je za pešce); prideš na Bavarski dvor oz. na Dunajsko cesto - na tem križišču levo, potem pa skoz naravnost; na levi boš videla hotel Lev, nasproti je Nama, kar naravnost; na levi je park Zvezda, na desni Nunska cerkev, kar naravnost; potem mimo Drame (na desni), pa pločnika malo zmnajka, pa prideš do dela, kjer gre pločnik po stopničkah or mimo trgovinic in lokalov, pol pa spet dol, v tem križišču desno in evo FF! Če ti še preštejem križišča od Bavarskega dvora, kjer prvič odviješ levo: 3. veliko križišče (ne štet malih ulic, ki odvijajo.

Kje pa je kabinet, pa ne vem, ampak spodaj je informator, pa vprašaj.

A sem zakomplicirala? Drugače pa parkiraj, pa vzi taxi, ker razdalja ni velika.

:kuza:

ZARA -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 7:20:08)

Drž'se N&N!!!

Blink1 -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 7:32:21)

O gracias Buči za direkcije.....Sej se verjetno ne bom izgubila:zmeden2::zmeden2: A se da pri faksu kje parkirat????

Zara...se bom poskusila držat:zmeden2: :rozica:

soseda -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 7:40:50)

Ninika&Neja ti je buči zelo lepo razložila ne moreš falit!!!:rozica::rozica::rozica:

tana 1 -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 7:43:30)

Pri faksu ne boš najdla prostora.Lahko pa parkiraš tudi pri dolgem mostu - izvoz VIč- greš navtobus št. 6 te pripelje direkt do faksa. Cena parkirnine pa je vrednost dveh žetonov - ki jih seveda dobiš
Držim pesti
Lep sončen dan vsem

Blink1 -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 7:43:32)

Jeee...hvala bogu...Če ne pa bova šla z :love: v Leva izpit delat:zmeden:

janja -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 7:57:17)

Najbližje FF lahko parkiraš tudi v garažni hiši Maximarket ali na njihovem zgornjem parkirišču (če bo prostor seveda).

tinatona -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 7:59:13)

Ej samo en popravek - nasproti Name je hotel Slon (ne Lev)!!!
Parking je res najbližji pri Maxiju - samo je precej drago...

LP Tina :rozica:

Nicca -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 8:09:18)

Kabinet je v prvem nadstropju, ko prideš po stopnicah imaš desno oddelek za zgodovino.

baguSka -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 8:52:54)

Oooo Buči teb se pa da sprehajat!!!8)8)8)

Una -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 9:35:51)

Pa vseeno probej parkirat v sosednjih ulicah. Jst vsak dan najdem parkplatz. Mej pa listek za parkiranje, ker hodijo redarji in pišejo listke - sm ga lih učeri pokasirala.

PS: mogoče se pa vidmo - mam jutr dva izpita...

Vso srečo tudi tebi!

Una

Blink1 -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 9:56:20)

O Una...a kar dva??? Ja hudiča...vso srečo:bravo::bravo:

Pol pa se ga lahko skup napijeva, ko bova fertik:)-:)-

brbra -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 18:12:19)

O jaz pa grem jutri na razgovor za službo na FF:ups:Joj mi prpa:(Držim pesti za vaju:bravo:

lp

buči -> Ljubljančanke-help FF (14.6.2005 20:06:10)

Držim pesti za vse, ki greste delat ozpite. Sorry za leva oz slona, hoteli niso moja vrlina ...

:kuza:

Stran: [1]