Meceno -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 12:27:25)
|
A bobek05 ti greš že danes v bolnico oz si že not:bravo::bravo::bravo: , bom šla malo po trgovinah, pa ne vem če se nebi kaj oglasila pri tebi, jutri bo norišnica oz se ne spodobi da bi hodila. SREČNO :angel: :nosecka::nosecka::nosecka:, mene tudi kar stisne ko takole berem da počasi prihajamo na vrsto 9nebesa Zelo si želim, da bi vse potekalo tako kot mora, da dokončava z :love: najnujnejše v hiši in zunaj nje,....( kot večina med nami ) Trenutno barvam še balkon, zelooo počasi, me pa moj trebuh kar precej ovira, ... Morem napisati še to, da moj trebuh resnično iz dneva v dan poka, moj :love: je včeraj solzico spustil, ko je videl kako težko nosim ta trebuh, kako je koža čisto izmučena ,... Punce mene celo boli, ko se dotikam oz božam trebučšek, te rane oz strije so res huda reč in mislim da bom mogla jaz kasneje it pod nož oz vsaj na brušenje kože, čeprav nisem navdušena, vendar vem da me bo to motilo, :(( Grem počivat, ker me zopet boli,... mislim da bo zame ta zadnji mesec precej dolg,... v upanju da zdržim do konca ,...;) Lp Meceno
|
|
|
|