Srečno drage, moje JULIJE... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bobek05 -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 6:14:23)

Tako, pa je prišel tudi ta dan.. Danes se zadnji dan oglašam, ker jutri zjutraj moram biti že v bolnici, kjer me postelja že čaka.. v četrtek dopoldan pa bo carski..

Mislim, da sem se malo umirila, se z vsem sprijaznila in zdaj še samo čakam na trenutek, ko ga bom držala v svojem naročju .. Ne morem verjet, da bom čez 2 dni MAMA!!

Naš Anej bo rojen natanko 1 leto 1 mesec in 1 dan po najini poroki (kakšno zanimivo naključje) :)- Se ga že ful veselim..

Danes bom... ne vem, kaj bom delala.. ves dan gledala Anejevo sobico, se stiskala k :love: in preživljala še zadnje trenutke z njim v dvoje..

Saj bom se še danes kaj oglasla, rada bi pa povedala tole - HVALA vam vsem za vso podporo, da ste me prenašale in poslušale moje jamranje, pa želim vam uspešen in predvsem hiter porod, da boste tudi ve kmalu cartale svoje :angel: ..

Moj :love: pa vam bo v četrtek ali petek sporočil kako je z nama z Anejem...

Samo še danes, potem pa PA PA za nekaj časa..

Bobek

CIPRESA -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 6:43:07)

Jutro tudi jaz sem že pokonci, najprej SREČNO Petri zdaj je po vsej verjetnosti že na poti v porodnišnico in danes bo verjetno že gledala svoja dva :duda::duda:.
Ti Bobek pa v četrtek, pa tudi srečno bomo mislile na vaju!!!!!

Če samo pomislim da bi mogla jit jaz takole mislim da tudi nebi rabla klistirja, mi kar srce začne bolj biti ko pomislim na to. Pa ne da me je tolk strah bolečin, ampak da bo le z našimi :duda: vse v redu. Strah pred tem kolk me bo bolelo pomoje pride šele potem ko že enkrat greš, prej pa samo misliš na to da bi bilo vse O.K. z otrokom.
Pa še nič nimam pripravljeno, še vse moram oprat za dojenčka, pa preselit se še morva z možem.... veste tista kuhinja ki sem jo omenjala se še kar dela, včeraj sem pa do konca znorela ker to je pa višek!!! Najprej je ta gospod rekel da bo v soboto potem ga pa niti v ponedeljek ni pa saj to se že sedaj vleče 1 mesec....NORO. Mal me je strah tega če naš :duda: ne bo čakal, saj laz lahko sam če se naša bebika spomni pridet ven jo pa noben ne bo notri zadržal. Jaz pa še brez vsega skoraj.

LP CIPRESA :nosecka:

bebika -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 7:24:58)

Bobek05, veliko sreče tebi in tvojemu :duda: . Pobožaj svojega bušija, dokler ga še imaš in izkoristi še zadnje trenutke s svojim :love: . Vse bomo držale pesti za vaju in čakale, da se man kaj oglasiš. Še posebno jaz te bom komej čakala, ker me res zanima kako bo potekl CR in kako se boš potem počutila.
Oglasi se ko prideš domov in še enkrat SREČNO!

lp

bebika 20t4d

PBJ -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 7:41:17)

Bobek,mislila bom nate, da se bo vse dobro izteklo...tudi Anej že komaj čaka, da vidi svojo mamico...
Veš, tudi mene čaka CR, zaradi mojih oči, sem ti razlagala o tem.Ampak mi bomo še malce čakali, ker moj fantek bolj počasi raste, tako da sem malce v skrbeh zanj. Včeraj bi naj imel 2450 g +- 100g. Pa še železo imam nizko, tako da se počutim precej zdelano...ampak že pridno papcam tabletke.

Drži se in se beremo.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

anckabancka -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 8:03:26)

Joj Bobek, so mi kar solze prišle v oči, ko sem brala tvoje besede. Jaz še a druge ne morem verjet, da bodo rodile, kaj šele zase... :nosecka:

Včeri sem bila pri moževem bratrancu, smo proslavljali, ker so včeraj rodili punčko! Tudi ona je rodila s carskim rezom, zaradi oči... Noro, kolk to gre hitro. Se mi zdi, da mi je prejšnji teden povedala, da je noseča! Zdej bom pša že jaz glihkar rodila...

Končno tudi jaz gnezdim na veliko. Moj študij sem malo pustila za jesen (upam, da bo volja takrat :( ), da končno lahko pripravim za našega :duda: . Bom šla zdele likat, ko še ni vroče, pol pa šibam v BTC pogledat za kak modrček za dojenje... Mam tako cifro, da jo je težko dobit (80 E)

Včeri sem obesila cunjice in je bla tašča zraven pa je vidla modre bodije. In je rekla, da so itak vsi že kar vedeli da bo :modri: Ne vem kako to uganejo? :zmeden: Tele mame...

Zdej grem pa res v akcijo, da kaj naredim, ko je tako luštno sveže...

Srečno Bobek in Petra!

valentina. -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 8:55:45)

Joj, ne morem verjet, da se odpira sezona nas, julijk! Kar prehitro gre...

Bobek in Petra, veliko sreče vama želim, pa saj bo itak vse v redu ;)!

Mi je še prezgodaj za kaj več pisat, sem komaj vstala, tako da en lep, lep dan vsem !

valentina

Anonimen -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 9:09:44)

Pa srečno Bobkova :angel:

Uživaj današnji dan...privošči si sladki zmenek s tvojim dragim (naj te odpelje na kraj vajinega prvega zmenka, recimo), lupčkajta se, stiskajta se, jokajta in se smejta...sej v četrtek ne bo nič pretresljivo drugače...le lepše bo, več vas bo, družina boste 9nebesa
Uživaj in ne visi cel dan na RRju :)-

Mislimo nate!!!

Pa Petra je gotov že mamica, ker se včeraj ni nič oglasila in po moje že skače okoli po LJ porodnišnici :bravo:
Čakamo, da očka kaj sporoči!

Lep dan :rozica:

pravljica -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 9:21:19)

joj bobek, sej jst tud ne morem verjet, pa tako blizu sva...evo, pa ne bova skupaj ležali...al pa, nikol ne veš 8)...o, ko bi anej vedel kaj ga čaka
včeraj je že moj naredu paniko, kje mam že kaj spakirano, da ne bo ponoči še tega skup nabiral :)-...bo res treba spakirat počas, grem danes v nabavo vse kozmetike in ostalih stvari, da bo res vse pripravljeno...pa še zdaj ne vem - v čem boste ve to nesle? jaz bi kar v tistem malo večjem toaletnem kovčku :zmeden:

hja, mame in tašče...samo mislijo da vejo, kaj bo :) jaz stvari zaenkrat še dobro skrivam, tako da samo ugibajo ali je :modri: ali :roza:

Talči -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 9:40:22)

Bobek,
nič bat. Vse bo super lepo, težko pričakovanje se ti bo uresničilo in dobila boš najlepšega fantka :duda: na svetu. In tako kot si rekla, postala boš MAMA. Ali ni to najlepše ime, ki ga lahko dobiš?
Ko tako berem tvoje besede in odgovore, ki si jih dobila, kar vmes malo potočim :((, od veselja in sreče, ki ju boš deležna in ki ju bom čez čas deležna tudi jaz :bravo:. Res se bo veliko spremenilo, najbrž se vse tega še ne zavedamo tako čisto zares, oz. si ne znamo prav predstavljati. Ampak zagotovo bo lepše.
Želim ti vse najlepše, najboljše, predvsem pa imejte se radi in cartajte se in razvajajte. Otroci tako hitro rastejo...
Pa oglasi se še kaj (ali pa kdo drug v tvojem imenu), saj veš, da te bomo pogrešale, me sogovornice, radovednice, pisateljske kolegice...
Drži se.
Pa še nekaj :miska::miska::miska: za srečo.
Talči

Grascakinja -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 9:53:21)

Bobek, navijamo zate!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

malika -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 10:48:57)

Bobek drži se in kmau bo napočil tvoj najsrečnejši in nepozaben trenutek v življenju.

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

:rozica::rozica::rozica:

dix -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 11:14:20)

Želim vam vse najboljše tebi pa predvsem hitro okrevanje. Kmalu bo obdobje nosečnosti za tabo pred tabo pa eno lepo novo obdobje...ki bo trajalo večno!

Tvoj pa naj kar čim prej javi kako je potekalo.

lp

LONA13 -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 11:56:45)

Želim ti, da bi vse potekalo tako kot mora. Malo ti zavidam, ker boš že čez dva dni držala svojega sinčka v rokah.

Srečno!:pujs::pujs::pujs::sloncek::sloncek::sloncek:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Meceno -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 12:27:25)

A bobek05 ti greš že danes v bolnico oz si že not:bravo::bravo::bravo: , bom šla malo po trgovinah, pa ne vem če se nebi kaj oglasila pri tebi, jutri bo norišnica oz se ne spodobi da bi hodila. SREČNO :angel:

:nosecka::nosecka::nosecka:, mene tudi kar stisne ko takole berem da počasi prihajamo na vrsto 9nebesa
Zelo si želim, da bi vse potekalo tako kot mora, da dokončava z :love: najnujnejše v hiši in zunaj nje,....( kot večina med nami )

Trenutno barvam še balkon, zelooo počasi, me pa moj trebuh kar precej ovira, ...
Morem napisati še to, da moj trebuh resnično iz dneva v dan poka, moj :love: je včeraj solzico spustil, ko je videl kako težko nosim ta trebuh, kako je koža čisto izmučena ,...
Punce mene celo boli, ko se dotikam oz božam trebučšek, te rane oz strije so res huda reč in mislim da bom mogla jaz kasneje it pod nož oz vsaj na brušenje kože, čeprav nisem navdušena, vendar vem da me bo to motilo, :((

Grem počivat, ker me zopet boli,... mislim da bo zame ta zadnji mesec precej dolg,... v upanju da zdržim do konca ,...;)

Lp Meceno

PBJ -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 13:16:33)

Meceno, bobek gre v porodnišnico jutri zjutraj;).

Lp

Kety -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 14:28:33)

Bobek, SRECNO in veliiiiiko lepih trenutkov s tretjim clanom druzinice!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP Kety

bobek05 -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 14:56:29)

Hvala vsem, ker boste mislile name...

Malo me "črviči" v želodcu in ful si želim, da bi bil CR že za mano, ker me to čakanje spravlja ob živce, ampak saj bo... Jutri bom že v bolnici, v četrtek pa na operacijski mizi in ko se bom zbudila, me bo čakal najlepši sonček na svetu :angel:

Vso srečo, punce, pa naj tudi vam hitro mine..

LP

Bobek

Sash -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 17:34:42)

Tudi sama sem julijka samo nikoli nisem imela časa se dat v vaš zanimiv pogovor. Naš čas očitno se res s pravo hitrostjo bliža. Zdi se mi kot bi včiraj povedala veselo novico :nosecka:. Ampak še bolj se veselim svojega :angel:.
:rozica:Bobek tudi sama navijam zate in za tvojega sinka. V četrtek bomo z mislimi ob tebi in čakali sveže novičke kako sta s :duda:.:rozica:
Srečno in veselo!Dosti crtanja in razvajanja!
:sloncek: Sash :kuza:

Pia73 -> Srečno drage, moje JULIJE... (14.6.2005 18:15:12)

bobek05 tudi jaz ti želim vse naj, naj,... :rozica::rozica::rozica:

Upam, da je za petroCBU že najhuje mimo,... :rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]