kuhinaj GORENJE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala maja -> kuhinaj GORENJE (13.6.2005 23:23:56)

Mi se mormo pa odločit za novo kuhinjo in sva si z našim že dva dni v laseh zato. MA sem mal gledala po internetu, pa mal sva po trgovinah brskala in ker jo kupiš za 15-20 let in ne za 2 leti...sva že čist zmedena

A ma kera kuhinjo gorenje in sicer model MINA(men je full všeč naš pa teži da je zanič):zmeden2::zmeden2: no al pa sploh kuhinjo od gorenja:zmeden::zmeden::zmeden:
Naš tolk teži za kuhino SVEA :grrr::grrr:pa kaj k so drage k žafran pa še en furfl (jo ma tašča staro 6 let pa razpada)

Z menji na plan(se priporočam tud za kakšno drugo menje):bravo::bravo::bravo::bravo:

lutka -> kuhinaj GORENJE (13.6.2005 23:38:07)

jaz imam kuhunjo svea-eva in sem full zadovoljna:bravo::bravo:......imam jo že deveto leto

je pa res ,da je bla že pred devetimi leti full draga...........bi jo pa rada še dokupila........ampak to seveda šele ko se bomo selili:zmeden:

lp :rozica::rozica:

Maxica -> kuhinaj GORENJE (13.6.2005 23:42:00)

Ja, mi smo lansko poletje kupili kuhinjo Mina, in sicer v češnjevi barvi. Ti, mi smo čisto zadovoljni z njo-sicer je res bila med dražjimi, ampak ta nama je bila najbolj všeč. Če te še kaj zanima, pa kr vprašaj.:)

Anonimen -> kuhinaj GORENJE (13.6.2005 23:43:00)

MM, s kuhinjami je pa tako, da navadno dražja kot je bolj je kvalitetna in dizajnerska. Kuhinjo drugače podražijo predvsem detajli, v smislu teleskopska vodila, kovinske košare, antišok sistem, hidravlična zapiranja...

Drugače pa lahko iz lastnih izkušenj povem, da LIPA kuhinje zdržijo 22 let - še vedno ni razpadla. Evo referenca.

Drugače ima pa Urško od SVEe en kup prijateljic. Ena celo od prve sezone, ko je ven prišla in je še vedno kot nova. Kuhinjo od Gorenja ima do sedaj samo ena kolegica in je z njo zadovoljna. Razpada ji pa tudi (še) ne. Jaz mam od SVEe Roso, pa sem tud fuuul zadovoljna z njo. Kot prvo ni bila draga, glej debato malo niže, po enem letu je še vedno kot nova, pa nisem ravno zgledna gospodinja (je ne gloncam vsak dan):ups:
OK fensi kuhinje so pa poglavje zase...

Sam, saj poznaš tisti pregovor:
Poki šldi poka roba...

al1* -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 6:43:30)

Mi imamo tudi Mino. Belo z bukvo, zaključne letve, ročaje , pult pa imamo moder(mislim, da so modri dodatki od Prime). Mi smo zaenkrat zelo zadovoljni. Všeč mi je, da so površine gladke in jih zlahka očisti.

mala maja -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 6:54:55)

Hval, no jaz tud težim za kombinacijo češnje-vanilije :ups::ups:je pa tako da imam jaz nažalost tak kot kjer ne morem postaviti skoraj nobene viseče omarice, tako da bo kuhinja uglavnem sam pult in zato bi rada gladke površine da se jih lahko očisti. Kar pa si potrdila al1. Sej pri treh malih mulčkih imam sedaj vedno vso usrano (beri bela kuhinja-nikoli več) ko mi plezajo na pult da dosežejo kozarec- Ma kera dober recept za odvadit tega mularijo:zmeden::zmeden:

Sem jim že našimala kozarče blizu pa sok pa ne pomaga.

Mislm da se bomo kar za to odločil. Aja dejta mi povedat a mata navadno napo al tisto s tuljavo(mislm ta lepo... ker men je sicer full ušeč sam glih tam nad štedilnikom lahko postavim visečo omarico in pol odpade:grrr:) pa še enkej a lahk kera zaupa kolk prbližn je bla-lahko privat.

Jest sem jo včerej zrisala pol bom šla pa v Gorenje težit za predračun z njihovimi gospodinjskimi aparati.

CatJa -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 7:22:37)

Tudi midva imava Gorenjsko - forma, barva vanilije. Cena :zmeden: Glede na to, da imava zelo veliko kuhinjo (z otokom), je bila cena, no kaj pa vem - lahk bi blo tud drazje :)- Mislim, da s 30% popustom okoli 700 jurjev. Brez aparatov. :ups:

Blink1 -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 7:45:11)

Midva tudi imava Gorenjevo. Elido češnjo...kombinirana z modrim. Ful fajn, samo čistit jo je hudič.

zoya_ -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 8:14:28)

midva sva pa zadnič gledala gorenje kuhinje... pa so ble full dobre... men npr. veliko pomen, da ko zapreš predal, da ne butne ampak BTCju Maros kuhinje sedaj -50% pa so full dobre, res drage ampak enkratne, pejta samo pogledat, mogoče kakšno idejo dobita...

Olivija -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 8:51:50)

Midva imava Formo od Gorenja (zeleno), pa se nama je zdela blazno poceni, sva bla prav presenečena nad predračunom, tako da sva jo potem takoj naročila. Zdaj jo imava že tri leta in sva zelo zadovoljna, predali lepo tečejo, tiste omare, ki se navzgor odpirajo, se tudi lepo odprejo in vrata ostanejo gor.

Je bla pa :love: na prvi pogled, ravno zaradi barve, potem sva imela pa težave kavč izbrat, ker je kuhinja pistacija-zelena - pa sva izbrala oranžnega, zdaj je ga vse prav kul.

LP

mala maja -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 8:53:20)

Hvala bova šla pogledat, čeprav mislm da bova povsod na istem, ker kot sem že napisala imava mansardno stanovanje in nimava visečih omaric tako da bo vsa kuhinja po naročilu :((:((:((:(( pa glede na to bo tolk več spodnjih omaric.

Sej sva jih tud v Dipo gledala po 600 jurjev z aparati(korito, štedilnik, hladilnik z zmrzovalnikom, pa pomivalni stroj ponekod pa celo še mikrovalovna) sam prav od ene tukej možek da se bol splača dat mal več za kuhno kot da se ti vse posede(da so debelješe iverke
) in mislim da ma prav.:ups::ups:
Sej zato sem mal povprašala sej veeste več glav več ve:)-:)-:)-

tinadvojčica -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 9:02:25)

V lesnini imajo 45% popusta na kuhinje Svea.Mi jo imamo in smo čisto zadovoljni.A si pogledala novo Carisso?Ful je huda!

mala maja -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 9:05:48)

Ej hvala tinadvojčica bom šla pogledat. No sej men niso tolk napak Svea sam ne vem zapičla sem se v gorenje. To se res splača če je 45% ceneje

Skorpija -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 9:43:53)

Midva imava kuhinjo od Gorenja in sva super zadovoljna. Izbrala sva jo zaradi designa, ker drugače po mojem tudi SVEA niso slabe, samo meni so na pogled take plastične - pa ne zaradi kvalitete al kaj takega... Tudi midva nimava visečim omaric, ampak samo police, ki sva jih tudi naročila pri kuhinji in res prav brez pripomb.

Se ti pa splača pogledat Dankuchen - na Dunajski cesti v Lj imaš prav njihovo trgovino. Kvaliteta je dobra, designi podobni Gorenju, imajo pa vedno kakšne akcije, tako da lahko za isto ceno kot je Gorenje dobiš več - recimo gratis predali v podnožju in take fore. Kot sem napisala, midva sva se totalno zapičila v design najine kuhinje in zato je Gorenje zmagal... Ampak ni slaba odločitev!

Grem pa prav pogledat na net kako zgleda ta Mina!

kalimero -> kuhinaj GORENJE (14.6.2005 9:48:28)

Mi imamo Violo od Svee že več kot deset let in je kot nova.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.6.2005 14:10:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

TaRe* -> kuhinaj GORENJE (16.6.2005 11:46:16)

Mi imamo tudi Gorenjevo Piko,kombinirano z češnjo.
Imam tisto verianto postavitve,kjet je srednji del šestkoten pomaknjen malo ven,zato je pod šporhetom omarica globoka 80 cm.To mi je najboljše,ker notri sklačim vse piskre brez problema.
Barva pa mi ni več všeč.bi jo koj zamenala...ampak jo bom verjetno še mogla gledat ene par let:)-

Stran: [1]