kako odvadit? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ksenija. -> kako odvadit? (13.6.2005 23:04:34)

Moja punčka, ko sva notri zaspi samo na zizi. Druače je ko sva zunaj in zaspi brez problema v vozičku ali avtosedežu.

Zvečer pa vedno samo na zizi. Se je vam doajalo podobno? Kako ste jih odvadile?

Maxica -> kako odvadit? (13.6.2005 23:10:51)

:ups:Pri desetih mesecih se še nismo odvadili tega. Samo toliko, da veš, da niste edini;).

andrejaz -> kako odvadit? (13.6.2005 23:45:46)

Tudi pri meni tako zaspi - sploh še nisem pomislila na to da bi ga začela odvajati

ditkaaida -> kako odvadit? (14.6.2005 6:49:31)

Tudi mi se ne obremenjujemo s tem. Naš sonček zaspi na zizi ali v očkovem naročju.

anajmad -> kako odvadit? (14.6.2005 7:38:08)

Tudi moja Pia je zmeraj tako zaspala.Pol je bila pa skoz priklopljena.Jst po 14 mescih nisem mogla več in smo tri dni spali ločeno.Pol me pa niti povohati ni hotela več
en lp:morje:D.

Annny -> kako odvadit? (14.6.2005 8:47:56)

Pri nas je bilo tudi tako- do 6. meseca.
Potem pa sem naredila konec. Za večerjo sem uvedla mlečno kašico (da jo je nasitila), nato je sledilo kopanje, nato pa sem jo dala spat v svojo posteljico v svojo sobo. Dva večera je jokala, od takrat naprej pa spi celo noč in zizike zvečer ne pogreša več.
Lp

barbaw -> kako odvadit? (14.6.2005 12:36:26)

Kaj pa če bi probali z dudo. Jaz bi mojega lahko imela non-stop gor, če mi nebi sestra v porodnišnici rekla naj mu dam dudo. Jaz sem že namreč zacvilila, ko sem ga pristavila. Zdaj je star1,5 meseca pa nimamo problemov, tudi brez dude zaspi, ker se je tako navadil, da buden poje in potem zaspi. Kaj pa človek ve, ko ima prvega otroka. Smo pač probali pa je bilo uspešno. :)

ksenija. -> kako odvadit? (14.6.2005 22:29:26)

Dude noče. Jo ima samo za igrat, ko je budna in jo grize.

Stran: [1]