da se malo pohvalim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ksenija. -> da se malo pohvalim (13.6.2005 22:58:42)

Moja pupa že en teden kaka samo v kahlico. Pri vsakem previjanju jo dam na kahlico, pa se skoraj vedno vsaj malo polula.
Na kahlico sem jo pa začela dajati zato, ker se je vedno polula,ko sem jo zjutraj odvila. Sedaj pa lula v kahlico.

Annny -> da se malo pohvalim (13.6.2005 23:50:34)

Bravo, Ksenija.!!:bravo::bravo::bravo:
To je bilo pa res hitro! Naša Naja je približno toliko stara kot Zala, pa na kahlico še pomislili nismo:zmeden::)-:)-
Lp

JASNA D -> da se malo pohvalim (14.6.2005 8:57:23)

Ja, to je pa res zelo hitro. Jaz naše še nisem posadila na kahlo - razen dvakrat, ko smo Marka "kibicali", da bi on šel..... Drugače pa je Marko pri taki starosti že tudi sedel na kahli in kdaj kaj noter spustil, ampak je bilo absolutno prehitro in se je do sedaj s kahlo le igral. Zadnji teden pa nam je tu in tam uspelo kahlico napolnit z lulanjem s pomočjo odpiranja vode na umivalniku....

No, to so naše dosedanje izkušnje, vama pa čestitke za "hitrost"!

LP, Jasna

moščanka -> da se malo pohvalim (14.6.2005 9:06:15)

Mi smo našo damico posadili na kahlico pri slabih 8 mesecih, ko še ni hodila in nam je ni mogla z nje pobrisat. Do danes ji je ušlo kvečjemu 3-4, ko je povedala ka-ka pa nismo pravočasno reagirali. Zdaj ko imamo 20 mes. pa se navajamo tudi lulanja v kahlico. Držite pesti, da nam uspe čimprej!

SANDY -> da se malo pohvalim (14.6.2005 14:46:34)

Trina je stara 19 m, pa se nam še ne da. Kahla tko ne pride v poštev, ker je ne mara, tko da sem jo ene 2x posadila na školjko, pa ji ni nč všeč..eh bomo že 8)

ksenija. -> da se malo pohvalim (14.6.2005 22:06:54)

Bomo videli, če bomo vedno tako radi sedeli na kahlici. Silit pa je nočem preveč, da se ji ne bo uprlo.

Stran: [1]