Alfabeta -> RE: MIRENA (2.2.2011 20:57:30)
|
Jaz sem bila ful proti Mireni. Res. Sploh ker berem po forumih največ slabih kritik. Potem sem celo še Pušenjaka vprašala, ampak njega sem jemala z rezervo, ker pač ženske pravijo, da so G plačani po vstavitvah. Edini stavek njegov ki me je dokaj prepričal je bil, če raje verjamem 5% glasnim, nezadovoljnim uporabnicam, ali 95% zadovoljnim? Dejstvo je, da lahko na netu napišemo kar hočemo, dokler sama ne izprobaš ne moreš reči, da ti ne odgovarja. Pri meni je bila pod nujno za vstavit, pa sem se je branila z vsemi štirimi. Sedaj jo imam slab mesec in sem za enkrat zadovoljna. Neumno bi bilo pričakovat, da se ne bo prve mesece pacalo, če ti to že G pove in v navodilih piše. Meni se recimo 2 dni pojavi malo gostejše sluzi, pomešane s krvjo, ali pa samo rjava sluz. Ampak tega je za dnevni vložek. Lahko bi imela samo 2 čez dan, recimo. Potem je ene 2,3,4 dni vse čisto, pa spet... Ampak sem pač vzela v zakup da to prve mesece je tako. Zdaj samo še vidim če smo rešili prvotni problem s hudooo močnimi M in sem zmagala.... Jaz bi ti, po tej moji izkušnji rekla; če je zdravstveno vse ok s tabo in potrebuješ zaščito, poskusi. Če ti bo odgovarjala, super , če ne bo ti jo bodo sneli ven. Pravijo sicer da neradi, ampak če vztrajaš morajo. Moje mnenje
|
|
|
|