Rafaelo kroglice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Rafaelo kroglice (13.6.2005 22:27:06)

Zdaj pa se je meni porodila ena ideja, ve pa mi pomagajte z nasveti.:bravo:

V nedeljo imamo krst in moram speči na tone peciva. Povabljenih je 34 ljudi.:ups:

Pa bom delala tudi rafaelo kroglice z lešnikom v sredini. Saj veste, katere, ne? No, v glavnem, med sestavine spada tudi mleko v prahu. Ponavadi sem kupila tistega navadnega, ko je dojenček gor na škatli. Zdaj pa moja pametna ideja: ali lahko naredim te kroglice z Aptamil mlekom??? Ker ga imam še, ko smo prešaltali na novega, pa mi je ostalo. Kaj mislite, bo užitno?? Tudi Comformil imam napol odprt, ampak tisti ne bo v redu, ker je neke čudne rumene barve in tudi vonja nima prijetnega. Aptamil pa bi mogoče šlo. Povejte mi svoja mnenja, prosim.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Gina -> Rafaelo kroglice (13.6.2005 22:30:05)

Jaz ne bi. Meni aptamil smrdi, pa okusen tudi ni. Pa rafaelo mora imeti okus po rafaelu. Saj veš, tisto kar si zdajle v mislih predstavljaš pod te kroglice. Njami.:)

HuAnita -> Rafaelo kroglice (13.6.2005 22:40:26)

Po moje pa lahko. Ene so pisale, da so že palačinke delale iz ostankov Aptamila. Okus pa itak da kokos, pa če dopilješ še malo original kokosovega mleka?! O tem sem tudi sama razmišljala, ker je Muellerjevo adaptirano mleko cenejše od tistega navadnega v prahu:zmeden2:

Pia73 -> Rafaelo kroglice (13.6.2005 23:26:18)

Baje se da. Samo jaz sem samo enkrat v življenju delala Rafaelo iz mleka v prahu. Za znoret. Imam pa en super enostaven recept za rafaelo brez mleka v prahu. Pa vsi pravijo, da so še bolj okusni rafaeloti. če katero zanima bom napisala recept. Ful malo dela vam povem.

AnBan -> Rafaelo kroglice (14.6.2005 6:47:54)

No povej!!!

india -> Rafaelo kroglice (14.6.2005 9:00:42)

Pia73, daj ga med recepte, prosim!
Mi tudi večkrat delamo Rafaelo kroglice, le da jih delam iz kuhanega krompirja. Stojijo lahko dva dni, pri nas pa itak prej zmanjkajo!;););)

Anonimen -> Rafaelo kroglice (14.6.2005 10:05:14)

Ja, tudi jaz prosim za recept.:rozica:

india -> Rafaelo kroglice (14.6.2005 13:02:21)

Moj za tiste s krompirjem je med recepti!:miska:

Anonimen -> Rafaelo kroglice (14.6.2005 22:47:15)

Thanks.:rozica:

Stran: [1]