|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grelniki vode
24.10.2009 17:55:47   
mojcaziga
Pozdravljene!

Moj user posted image se je že lani navdušil nad grelnikom vode. Nisva ga še nabavila, ker pa se približuje njegov RD razmišljam o nakupu. Ali ima katera doma grelnik, je uporaben, kateri so + in -.
Pa v čem se tako razlikujejo (razen firm), da so od 10€ pa tja do 100€?

v glavnem, hvala za vsako mnenje.

Lep vikend, mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grelniki vode
24.10.2009 18:14:44   
RMRM
Jaz imam čist enega ****, pa je čist ok. Uporabljam ga dnevno, predvsem za pripravo čaja, kapučina, za testenine... Si pa tud včasih nisem mislila, da zna bit ta zadeva tolk uporabna user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2009 18:21:20   
kaya2007
jaz ga ves čas uporabljam, bi bila težko brez njega...že za kavo in čaj, pa da na hitro pogrejem ali zavrem vodo. trenutno imam doma phillipsov model, pri katerem lahko določiš na koliko stopinj ti pogreje vodo (40, 60, 80, 100) in sem se full navadila, da ima to funkcijo.
pa toliko poglej, da se vrč loči od podstavka, obstajajo tudi taki, kjer se ne..tisto ni nič fajn. pa mogoče je še malo razlika v filtrih, kako se čisti itd.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2009 18:22:48   
mojcaziga
Ja, hvala.
SEm gledala tega:
http://www.mimovrste.com/artikel/3520015319/grelnik-vode-philips-hd-4683-50

lp

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2009 19:02:28   
Hope2
Samo ne kupit kakega, ki ima notranji grelec. Kupi takega ko je notri čimbolj gladek, brez kakih koli grelcev, ali prehodov. Jaz sem tudi zasovražla vse rostfrajeve, ne vem več zakaj, ampak vem da ga nikoli več ne kupimuser posted image . Zdaj imam od moulinex oz neki takega, še najbolj zadovoljna od vseh, ki sem jih imela.
neki takega imam http://www.moulinex.co.uk/pages/brunch_bab1p1.htm?OnpageA=1

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.10.2009 19:06:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2009 19:18:19   
katipi
Pri nas imamo grelnik rowenta- brunch že šest let in še vedno brezhibno dela, uporabljamo pa ga vsakodnevno. Znotraj nima grelcev, je na podstavku in nasploh je zelo enostaven za uporabo. Priporočam! user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.10.2009 20:10:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2009 21:12:35   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

priporocam cim bolj enostavnega. nasvet za ciscenje: kis dela cudeze - nalijes notri, malo zagrejes in pustis nekaj casa,

Se strinjam. Sam mal smrdi user posted image
Jaz sem kupila pri najbljšem sosedu enega za 17 evrov, mislim da je firma Severin, in je čisto OK, no ampak imam ga šele kak mesec. Da najprej vidim, koliko ga bom dejansko uporabljala, nisem hotela takoj enega za 60+ eur.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2009 21:24:36   
čmrgelj
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Ja, hvala.
SEm gledala tega:
http://www.mimovrste.com/artikel/3520015319/grelnik-vode-philips-hd-4683-50

lp

ja jaz imam takega, samo v beli barvi, mogoče je bolj beli kot siv zaradi zunanjega čiščenja, notri kot je že ena pisala kis dela čudeže, lo se ga enkrat navadiš ne moreš brez njega, zdaj prihajajo hladni dnevi in bo čaja veliko več.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2009 21:38:41   
mojčika
Jaz v njem pogrevam vodo iz Bitta filtra in ostaja popolnoma čist, brez kamna že več let. Se strinjam, da v njem ne sme biti grelca, mora biti izven posode. To je pa tudi to.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?