Boh. bistrica ali Kr.Gora? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

mala zirafa -> Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 9:42:13)

Lansko zimo smo 4 dni zimovali v Boh. bistrici čist na izi s 4 letnim otrokom.Učila se je prvih zavojev in podobno.Sedaj za naslednjo sezono se pa odločamo me Kr. Goro in b.Bistrico.Kaj mi bolj priporočate?Naj povem da mož ne smuča (se mu je zamerlo), samo jaz pa ta mala se bova spuščali za zabavo.Kaj mi svetujete?

staši -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 9:47:48)

B.bistrica vsekakor ,v KR. Gori je lepo sam če ne vsi smučate nima smisla pa še gužva .Tudi pri nas smučata samo otroka (7 in10let) pa smo bili lani na Pokljuki in je super za tako male pa predvsem poceni ,letos gremo verjetno nazaj ali pa nekaj sem brskala po netu za KOBLO ...

Kliki -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 12:03:53)

B. Bistrico ker če ne smučate vsi je K.Gora brez veze pa tako kot je moja predhodnica napisala še gužva je.

darja72 -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 14:48:49)

Meni se zdi, da je ravno Boh. B. neugodna za nesmučarja. Pa tudi bistveno več nesmučarske ponudbe je v KRG.
Gužva - pač odvisno kdaj greste. V času počitnic (naših in hrvaških) je itak povsod.

mala zirafa -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 15:35:30)

Če gre vse po sreči, gremo konec januarja, ne med počitnicami.Kranjska mi je všeč za se sprehajat ima vsaj pločnike urejene,več ponudbe, pa baje da je veliko smučišč tudi izven samega centra.Fajn bi bla tudi baby pista oz.na žetone, če obstaja.
Tisti ki ste bli na pokljuki, kje ste spali?Slišala sem že veliko pohval.

katra55 -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 17:29:00)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Če gre vse po sreči, gremo konec januarja, ne med počitnicami.Kranjska mi je všeč za se sprehajat ima vsaj pločnike urejene,več ponudbe, pa baje da je veliko smučišč tudi izven samega centra.Fajn bi bla tudi baby pista oz.na žetone, če obstaja.
Tisti ki ste bli na pokljuki, kje ste spali?Slišala sem že veliko pohval.

V Kr. gori je za otroke brezplačen poligon s tekočim trakom. Pa ogromno zunanjih igral je pod smučiščem.

staši -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 18:56:28)

naPokljuki je prenovljen hotel ,nov, in za družine je zelo v reduu in cenovno tudi ugodno

1A -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 21:32:42)

kako se rece cenovno ugodnemu hotelu ki je glih prenovljen!!

staši -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (24.10.2009 22:07:45)

glej za letos ti ne vem povedat kake so cene ,sam lansko sezono v počitnicah dva otroka eden star 6 let ,en pa 9 let polni penzion za 7 dni 570 eu ...hotel je popolnoma renoviran ,sobe so čudovite (vsaj za nas nismo glih nevem kako zahtevni gosti sam da je čisto pa da nismo lačni)
Pokljuka je prelepa v njenem zimskem času ....nima ne vem kakih kapacitet smučišč zato je primerno predvsem za nas "nesmučarje "pa za otroke ki že lahko sami smučajo ,imajo samo vlečnice sidra pa krogce in ti lepo spodaj piješ čajček otroka pa ga vidiš od začetka do konca ko se spusti ...
če pogledaš njihovo spletno stran boš kej morda najla sam ni glih veliko ,mi smo šli kar tako pa nam ni žal in letos verjetno gremo nazaj čeprav nekaj gledam za Koblo letos...bomo še videli ...veliki smučarski centri so pa prečudoviti samo dokler so otroci mali pa jaz in mož ne smučava (mož malo jaz nič)se izogibamo gužve in zbiramo mala smučišča ...vsak pa ima seveda svoj okus in mišljenja ..

naja17 -> RE: Boh. bistrica ali Kr.Gora? (25.10.2009 7:59:39)

IZVIRNO SPOROČILO: staši

naPokljuki je prenovljen hotel ,nov, in za družine je zelo v reduu in cenovno tudi ugodno

Ravno včeraj prišla s Pokljuke in toplo priporočam...

http://www.pokljuka.eu/

Stran: [1]