RE: Ali zaklepate (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

j04 -> RE: Ali zaklepate (25.10.2009 10:55:55)

vedno ! Imam boljši občutek. Sem sicer v hiši, vendar poznam nekaj zgodbic iz blokov.... in nezaklenjenih vrat...

valerija77 -> RE: Ali zaklepate (25.10.2009 11:10:04)

Tudi jaz vedno zaklenem, tudi kadar smo doma.
Mi smo se pred kratkim preselili in prve dni nismo zaklepali, ko smo vrtali je kar vstopil hišnik ne da bi pozvonil ali potrkal in od takrat naprej vedno zaklepamo.

dory -> RE: Ali zaklepate (25.10.2009 13:56:27)

vedno!

Arwenko -> RE: Ali zaklepate (25.10.2009 13:58:05)

Smo v hiši, zaklepamo praktično vedno, ker imamo dnevno sobo v zgornjem nadstropju in ne slišiš kaj se spodaj dogaja. Edina izjema je, če kaj delamo in skoz hodimo noter in ven, potem ne zaklenemo, kadar pa recimo delamo kaj na vrtu, tako da vemo, da bomo dlje časa za hišo, pa tudi zakleneo, čisto zaradi boljšega občutka.

V Lj v bloku, kjer sva z možem prej živela pa čez dan, ko sva bila doma nisva zaklepala, ker si moral čez par ključavnic da si prišel sploh do hodnika, kjer je stanovanje, pa sosedi so bli super. Ponoči sva pa vseeno zaklepala.

Klaudia -> RE: Ali zaklepate (25.10.2009 17:26:04)

Vedno je zaklenjeno.

tasa_m -> RE: Ali zaklepate (25.10.2009 17:29:12)

Vedno, ker se počutim bolj varno. Medtem, ko moji domači zaklepajo samo zvečer/ponoči.

mama_milchy -> RE: Ali zaklepate (25.10.2009 17:50:09)

Če smo čez dan vsi doma in je ta večji na dvorišču pa da mož kej zunaj dela se ne zaklepamo; če sem sama z otroci pa noter vedno zaklenem čeprav so v vasi psi in eden je res zanesljiv, da laja na nepoznane osebe, ki pridejo v vas samo kar je sigurno, je sigurno; ponoči obvezno in tudi ko gremo od doma 2x zaklenem

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]