Glineni obkladki, pre sed, Q10, krvomočnica, in še in še (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

malajka84 -> Glineni obkladki, pre sed, Q10, krvomočnica, in še in še (23.10.2009 19:35:51)

Zdravo!

zanima me, če je katera uporabila kaj od naštetega ali še kaj drugega, pa ji je le uspelo zanositi?

Rada bi poskusila , ker pač nama še ni uspelo in pravijo, da te reči pomagajo. Rada bi vedela, da je kateri res s tem uspelo ter kje se te stavri nabavi?

hvala....

Hope2 -> RE: GLINENI OBKLADKI, PRE SED, Q10, KRVOMOČNICA, ŠE IN ŠE (23.10.2009 19:54:56)

Tako ti bom svetovala. Če je uspelo kateri ali ne, ne glej na to. Če upaš v nekaj, to stori, če ne uspe, si najdi drugo stvar in poskusi kaj drugega. Ne čakaj in ne računaj na druge uspehe. Ti si unikatna, s svojimi problemi. Pa kaj če je 20-tim pomagal matični mleček, če tebi ne in pravtako še 5 drugim tudi ne.
Jaz sem probala milijon stvari, pa je enim ali pa celo mnogim pomaglo, meni pa žal ni. Ampak probat sem mogla. S tem tudi dobiš še večje upanje in lažje greš v drugi mesec, v drugi postopek. Ampak vztrajat je tudi treba, ni nujno da prvi mesec pomaga, treba je probat večkrat isto zadevo, vmes kaj dodaš novega ali kaj odvzameš. Če misliš, da ti kaj škodi, se ne počutiš ok, pusti zadevo.

Pa če še odgovorim, q-encim sem jedla, pa ne morem rečt, da je pomagalo, glino sem pila pol leta-ni pomagalo, pre-sed ne poznam, če bi ga, bi ga najbrž tudi sprobala[sm=smiley36.gif], krvomočnico sem kupila po 6 letih poskušanja, ko več nisem vedela kaj naj še pojem[sm=jezicek.gif]no pa je ostala zaprta, jaz pa končno zagledala plusek[sm=smiley1.gif].

Glino nabaviš v sanolaborju ali podobnih štacunah, najboljša je od ašiča. Q-encim v lekarni, sanolabor, internet, kupi res kvalitetnega in nobenih šumečih tablet. Krvomočnica na tržnici v LJ, v sanolaborju. Pre-sed najbrž na internetu, nimam pojma

Vso srečo[sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif]

nastja1212 -> RE: GLINENI OBKLADKI, PRE SED, Q10, KRVOMOČNICA, ŠE IN ŠE (25.10.2009 14:08:48)

Zdravo!

Imam prijateljico, ki je dooolgo časa poskušala zanositi brez uspeha. Nato je začela piti čaj krvomočnice in kmalu je bil test pozitiven. Danes ima leto in pol staro hčerkico. Resda sem glede tega malce skeptična, vendar sem tudi sama začela piti ta čaj, pijem ga en teden in upam na najboljše.

malajka84 -> RE: GLINENI OBKLADKI, PRE SED, Q10, KRVOMOČNICA, ŠE IN ŠE (25.10.2009 16:14:32)

Hja sej ..enim pomaga enim ne, probat je treba, zgubit tk nimaš kaj.

Jst pijem krvomočnico dva meseca, do zdej žal še ni blonič, se mi je pa uredila M, in jo bom pila še naprej, enkrat pa mogoče bo pomagala.

Sem pa gledala tudi za matični mleček, pravjo, da jim j epomagal, samo ma kr ceno...60ml je 45€, to sm enga čebelarja na netu našla pa vprašala.

No naročla sm si pa tud pre sed...pač nek gel, ki omogoča spermijem daljše življenje, p alažjo vgnezditev. Poskušat ni greh, samo da bi se prej izpolnila želja po tročku.

lidik -> RE: GLINENI OBKLADKI, PRE SED, Q10, KRVOMOČNICA, ŠE IN ŠE (25.10.2009 18:14:24)

Ja tudi jaz sem vekliko slišala že o tej krvomočnici. Me pa zanima kje ste ve čaj dobile?
Si ga imam namreč namen kupit pa niti slučajno ne vem kam naj grem gledat? V lekarno,
v kakšno bio trgovino ali kam. Aja sem pa iz okolice Celja, tako da če katera tu blizu
ve kje bi ga dobila, bi bila zelo hvaležna za pomoč.

malajka84 -> RE: GLINENI OBKLADKI, PRE SED, Q10, KRVOMOČNICA, ŠE IN ŠE (25.10.2009 18:25:33)

Glede krvomočnice, men je jo naprej kupla en članica tu gor, drugače se pa dobijo u Sanolaborju, lahko jo pa naročiš tud prek spleta....
Za kje drugje ne vem kje jo še majo, sploh okl Celja, sem jst tud z okolice, tk da sanolabor...

nastja1212 -> RE: GLINENI OBKLADKI, PRE SED, Q10, KRVOMOČNICA, ŠE IN ŠE (25.10.2009 20:48:32)

Jaz sem jo kupila pri zeliščarki na tržnici v Ljubljani. 

Anonimen -> RE: GLINENI OBKLADKI, PRE SED, Q10, KRVOMOČNICA, ŠE IN ŠE (26.10.2009 7:13:51)

Kaj pa HSG si že naredila? Pa spermiogram? Ker če imaš npr. zamašene jajcevode lahko piješ in ješ nevem kakšne dodatke, pa vseeno ne bo nič.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Drugače pa matični mleček se dobi tudi ceneje v kapsulah - gele royal al neki takega. Vem, da jih imajo v lekarnah, DMih, tudi v Šparu sem jih videla. Takšna rumena škatla.

Stran: [1]