Hope2 -> RE: GLINENI OBKLADKI, PRE SED, Q10, KRVOMOČNICA, ŠE IN ŠE (23.10.2009 19:54:56)
|
Tako ti bom svetovala. Če je uspelo kateri ali ne, ne glej na to. Če upaš v nekaj, to stori, če ne uspe, si najdi drugo stvar in poskusi kaj drugega. Ne čakaj in ne računaj na druge uspehe. Ti si unikatna, s svojimi problemi. Pa kaj če je 20-tim pomagal matični mleček, če tebi ne in pravtako še 5 drugim tudi ne. Jaz sem probala milijon stvari, pa je enim ali pa celo mnogim pomaglo, meni pa žal ni. Ampak probat sem mogla. S tem tudi dobiš še večje upanje in lažje greš v drugi mesec, v drugi postopek. Ampak vztrajat je tudi treba, ni nujno da prvi mesec pomaga, treba je probat večkrat isto zadevo, vmes kaj dodaš novega ali kaj odvzameš. Če misliš, da ti kaj škodi, se ne počutiš ok, pusti zadevo. Pa če še odgovorim, q-encim sem jedla, pa ne morem rečt, da je pomagalo, glino sem pila pol leta-ni pomagalo, pre-sed ne poznam, če bi ga, bi ga najbrž tudi sprobala[sm=smiley36.gif], krvomočnico sem kupila po 6 letih poskušanja, ko več nisem vedela kaj naj še pojem[sm=jezicek.gif]no pa je ostala zaprta, jaz pa končno zagledala plusek[sm=smiley1.gif]. Glino nabaviš v sanolaborju ali podobnih štacunah, najboljša je od ašiča. Q-encim v lekarni, sanolabor, internet, kupi res kvalitetnega in nobenih šumečih tablet. Krvomočnica na tržnici v LJ, v sanolaborju. Pre-sed najbrž na internetu, nimam pojma Vso srečo[sm=pikapoka2.gif][sm=pujs.gif]
|
|
|
|