m_m -> duda (14.6.2005 0:35:21)
|
Oj ne vem če si še pokonci. Pr nas je cela štala okol te k*** dude: "Ja pa vsi otroc so zrasli z dudo, zakaj bi bil pa ta otrok kej posebnega, to ni normalno da je trikrat v dveh urah, pa ta in ta je mela dudo pa je bla tko pridna, zdej majo take fajne ortopedske dude, mala a zdej bi ti pa dudka pasala ne, pa zakaj pa teleta odmaknejo od krave..." Halo. Kdo je tle mama? Da popizdiš. Pa se ne bi rada kregala. Sej sem glih razmišljala, da bi jo kupla, pol pa to. Da te prime glih kontra. Če jo zdej kupim bo pa, ja sej sem ti rekla, no a zakaj pa jo ni že prej dobila... Zadeva je pa taka: Mala bo stara 7 tednov. Pa prej je blo še vse v redu. Je spala na 3 ure in jedla. Je dojena. Pol je začela bit že dlje časa budna, a tiho. Zadnji teden, dva pa vmes večkrat joka. Prej je blo bolj milo jokanje, ta teden pa že ornk. Dvakrat na dan ma kar močne krče. Že tak sem bla skos z njo, zdej pa še jest nimam časa, kaj da bi šla kam ven. Včasih jo samo dvignem al pa priklopim na sebe, pa že spi. Pa sem začela razmišljat o dudi. Lahk da ma sam rada mojo bližino, ker se jo da zamotit med krči, če ji kažeš kaj zanimivega in jo nosiš okol. Zibanja tudi ne prakticiram, ker se mi zdi nesmiselno. Če ma krče se ji da s čim drugim pomagat bolj kot tisto guncanje do onemoglosi, da zaspi. Pa še razvadi se. Tak da sem tut js pred dilemo: duda ne ali ja. Maja
|
|
|
|