jutri naredim CB (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SANČI* -> jutri naredim CB (13.6.2005 21:01:06)

ja men zamuja moja:hudicek: že četrti teden tak da ne vem kaj je. tud jaz sem jedla klomifen pa sem mela čist redne menstruacije na 32 dni dokler sem ga jedla ko pa sem nehala marca letos je vse ponorelo ne vem kaj je zdaj to.
me tako zelo špika v jajčnikih drugače se dober počutm sam ne vem kaj je to špikanje zdaj M pa mi tolk zamuja. a bi lahk blo to to.
a če si noseč te kaj v jajčnikih špika. sem že bla jaz tud noseča 8 let nazaj pa sem že mal pozabla.
lepo se imejte vse pa velik:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa pa

aljča -> jutri naredim CB (13.6.2005 21:06:49)

SANČI za:roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:držim pestke, da bo jutri velik sonček v tvoji kopalnici posijal.Ko si noseč ti lahko sto stvari fali in tud špikanje je lahko eno od njih;).
Punca javi nam kaj bo pokazalo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.
L.p.Alja:metulj::metulj:

Udb -> jutri naredim CB (13.6.2005 21:21:24)

Mene je na začetku ful špikalo v jajčnikih, tako da...:miska::miska::miska:

girly -> jutri naredim CB (14.6.2005 16:04:46)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

da bosta jutri :roza:

Stran: [1]