Petka09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Sem pa zadnjič gledala po Pop tvju ko je en v tunelu obrnil pa pelal v kontra smer, no to pa men nebo nihče prepričal da ni bilo namerno. sem mojemu dragemu ki je policaj rekla, d av teh primerih bi pa mogli imet pooblastila, da takega asa prebutajo do nezavesti. No, zdej si pa pojedla svoje besede, da nikomur ne želiš nič slabega. Mene pa tako napadla, ko sem napisala, da je kolega rekel, da je najboljša kazen za take malomarneže šleper, ki ti pripelje nasproti! Hja, vidiš.... Vsi smo krvavi pod kožo in nas neverjetno razjezi, ko vidimo, kaj se dogaja na cesti. Poleg pijancev prehitrih norcev pa še ta obračanja na avtocesti. Dnevno sem se vozila 100 km v službo in vem kako to zgleda na cesti. Vsega sem doživela. Ljudje res niso normalni. Al vozijo kot penzionisti krepko pod omejitvijo, da ovirajo promet, potem pa živčni vozniki, ki bi radi vozili hitreje delajo neumnosti, prehitevajo v škarje, trobijo, blendajo, izzivajo.... Ni da ni. To, ko si napisala, da se kdaj nisi zavedla kako si prišla domov, se meni sicer ni zgodilo, se je pa zgodilo to, da sem od prehude utrujenosti zvečer iz službe (zaradi veliko dnevnih kilometrov in stresa v službi) večkrat skoraj zaspala... Pa sem si govorila: joj, samo za sekundo bi zaprla oči, samo za sekundo, da bi se malo spočila... Pa je blo to tik pred domom, torej par km pred bajto bi se lahko ubila ali ubila koga drugega, če bi res zaspala! V glavnem, z glavo na cesto in predvsem s trezno glavo! Jaz se tega zdaj zelo zavedam, ko je blo toliko km za mano.... Po porodniški več ne grem v to, ni vredno.
|