|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:29:13   
TaRe*
No,še ena ,ki je za v termoske:(Mene tud zebe ko mokrga vrabca.Kje je vročina?Kje,kje kje?:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:29:14   
Anonimen
Termo štunfe?:zmeden:Jest pa okna na stežaj odprta in se otepam komarcov.Frišno je ni pa mraz;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:30:57   
Udb
Neva, jaz sem bolj zmrznjene sorte!! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:32:17   
Anonimen
Hi hi... mens e pozna premalo spanja prejšnjo noč... pa mi je že cel dan gromozansko vroče....:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:33:02   
Anonimen
Ja sej razumem udb pa še:nosecka:tolk bolj občutljiva:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:35:41   
Udb
Ja, neva, pa vsi so mi skoz zatrjevali, da je nosečnicam zmeraj vroče in da ko bom noseča, me pa končno ne bo več zeblo,... :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Jaz sem očitno izjema!! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:36:48   
Anonimen
Očitno udb:)-:)-ampak jest čakam kaj boš čutila naprimer od druzga tedna naprej,če bo res vroče.8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:36:56   
muki1
Pri nas je pa tako toplo, jaz kar pri odprti terasi v tanki pižami tipkam, pa črički zunaj norijo. Je ful lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:38:25   
Udb
neva, mene tud mal skrbi!! ;) Ampak letošnje napovedi so že parkrat udarile mimo - mogoče ne bo tako hudo!! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:38:51   
Anonimen
No jaz vsekakor ampak res vsekakor upam, da bo letos VROČE poletje... ker še ene take zmrzali kot je bil lanski julij enostavno ne bom preživela....:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   Po doooolgem času...
13.6.2005 21:54:32   
Anonimen
Tako jz grem spat......:muca:
naj vas ne zebe... tiste, ki vam je pa vroče... pa pejte pod mrzel tuš....:racka:
Vsekakor pa sanjajte lepe sanje in se zbudite v sončno jutro s srečo v srcu in z iskricami v očeh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kje z družino živite?
lola85 RR

Kje živite?

Hiša (54%)

Blok (26%)

V podnajemu (6%)

Vikend (1%)

Pri starših/starih starših (14%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!