se morm mal zlajat_ZD VIČ (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

StBarbara -> se morm mal zlajat_ZD VIČ (13.6.2005 20:04:19)

...ta mesec sem imela res abonma tam( najprej napačne diagnoze, pol kontrole)...čakala tam vedno kot nora, čeprav smo naročeni na uro.

Npr. 3krat smo bili naročeni na začetku delavnega časa naše zdravnice (ob 13h) se pravi prvi! Pred nami pa vedno 5 ostalih pacientov (zgleda, da uporabljajo drug vhod :zmeden:), ker pač poznajo sestro in imajo POPUST PRI ČAKANJU matr me to razp...:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

sej pediatri so čist ok te sestre pa :hudicek::hudicek:

CIPRESA -> se morm mal zlajat_ZD VIČ (13.6.2005 20:10:34)

Ja StBarbara da ti povem da te sestre, pa niso iz istega zdravstvenega doma, ampak se mi zdijo vse iste, so tako ....Nevem kaj naj napišem, da ti še celo na glas pred polno čakalnico povejo da ta tazadnja, ki je prišla je pa moja snaha me morte pa razumet da jo bom naprej spustila.... mislim haloo!!!!!

Te čist razumem, danes sploh ni važna ura kdaj si naročen, ki mimogrede moraš biti čene te sploh ne vzamejo, ampak lepo po vrsti. Pa še prvo uro delavnika njihovega se morem po tanovem naročit, tko da moram že zjutraj od 7-8 ure vedet ali bom tam okoli 12 bolana al pa mela vročino čene sem na vrsti šele naslednji dan.

NORO!!!!!!!!!!!!!!!!

StBarbara -> se morm mal zlajat_ZD VIČ (13.6.2005 20:21:49)

..pa še to pridem na kontrolo (pač k bolnim otrokom) čeprav je naš zdrav_valda u 3 urah spet kej nouga fašeš in pol se čudjo, da so čakalnice skos polne :zmeden::zmeden::zmeden:

:grrr:

Petra P. -> se morm mal zlajat_ZD VIČ (13.6.2005 20:51:10)

Mi tud hodimo na Vič, pa se nam tudi to dogaja (malo milejša oblika). Navdušeni smo nad pediatrinjo, ampak naročanje je pa čisto mimo :( Pol te pa gledajo, kao "zakaj pa ne umiorite otroka?" Pri 4 mesecih je bil čisto znerviran v zatohli ambulanti ko je čakal uro in pol. kljub naročilu, itak. Zračenja itak nobenega, pa kljub prepovedi prehoda od bolnih k zdravih je cela promenada tam čez.:grrr::grrr::grrr:

jagoda -> se morm mal zlajat_ZD VIČ (13.6.2005 21:22:25)

Jaz pa hodim z Adamom v ZD Bežigrad in še nikoli nisem čakala več kot 10 minut:bravo::bravo::bravo::bravo: Zelo pohvalno. Sestre prijazne, zdravnica zakon. Pokličeš lahko kadarkoli, se dogovoriš po telefonu, če te kaj zanima. Brez vsakih pripomb. Tak da punce, ni povsod enako!:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::muca::muca::muca:

StBarbara -> se morm mal zlajat_ZD VIČ (13.6.2005 21:36:20)

Petra p si me lih spomnla na "promenade" :grrr: pol pa po možnosti vrata pustijo odprta.

Dons je bla pri naši pediatrinji polurna zamuda, ker niso najdli stetoskopa :zmeden:

piščanc -> se morm mal zlajat_ZD VIČ (13.6.2005 22:17:10)

pri nas pa lahko pokličeš in sestra pove, kdaj je najbolj primeren čas, da ne čakaš preveč

NinKa -> se morm mal zlajat_ZD VIČ (13.6.2005 22:35:48)

Jaz tut tolk sovražim to čakanje v ZD Vič....sam na srečo, ima moj :duda: potrpežljivost po mojem možeku :), in sem ponavadi jaz tista ki po pol ure začnem popiz:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Sestre...brez komentarja....včasih tako ven blekne, da si mislim, če je sploh iz tega planeta.....zdravnica je pa za tamalega čist ok.

:sloncek::kuza::sloncek:

Stran: [1]