Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pikice okoli ust in pod očmi 23.10.2009 10:05:20
|
|
|
|
tanyak
|
pozdravljene, naša Zala je stara 5,5 meseca in pred slabim mesecem sva čisto počasi začeli z uvajanjem GH, predvsem zaradi hudega polivanja. No do sedaj sva prišle na nekaj sadja in mlečno kašico zjutraj, vendar pa je v zadnjih dneh okoli ust in pod očmi dobila rdeče pikice, najhuje je okoli ust, sprva sem mislila, da je to le od sadnih kislin, ki so v sadju, ker so čez dan te pikice izginile, vendar se je danes zbudila in je bila še kar fajn pikčasta...telo ima lepo, koža je gladka ni suha, brez flekcov, tudi kaka normalno, žličko in GH pa obožuje, a je možno da je to alergija ali je samo občutljivost, naj preneham in spet začnem samo z eniom živilom naenkrat da vidim kaj ji ne paše? hvala za pomoč, tanja
|
|
|
|
RE: pikice okoli ust in pod očmi 23.10.2009 13:48:00
|
|
|
|
miapia
|
Si kaj slino raznaša po obrazu in okoli ust?
|
|
RE: pikice okoli ust in pod očmi 23.10.2009 22:46:27
|
|
|
|
tanyak
|
ja tudi sama sem najprej pomislila na slino, saj ima vsak dan skozi ves dan obe roki non stop v ustih in je že od tega okoli ust vsa rdeča, ampak motijo me pikice ki se pojavijo pod očmi, tam ravno ne maže s slino...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?