|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   35t
13.6.2005 19:46:25   
CIPRESA
No ker smo bili prej bolj leni glede slik, sedaj skos slikamo ker imamo digitalca. Tako da si lahko ogledate Cipreso v 35t in njen trebuh.

LP CIPRESA
:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   35t
13.6.2005 19:49:24   
bobek05
Madonca, si suha.... (jaz se bom pa kar razpočila :(( ) - si se sploh kaj zredila???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   35t
13.6.2005 19:49:42   
bobek05
Maš pa lep trebušček :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   35t
13.6.2005 19:51:23   
CIPRESA
Ja Bobek saj skos jamram da sem se in to za 15KG!! :((:((:((:((

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   35t
13.6.2005 19:52:46   
bobek05
Zdaj sem pa šla gledat v moj album in :((:((:(( našla v majskem albumu slikco mojga trebuščka, ko sem bila noseča 35t :((:((:(( (kakšna bomba!!! :((:((:(( )...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   35t
13.6.2005 19:53:06   
bobek05
Kam si pa dala teh 15KG???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   35t
13.6.2005 20:00:09   
CIPRESA
Nevem bobek imam pa ful problemov z zatekanjem nog mi takoj zatečejo če mal predolgo hodim in si mal piham na dušo da so ti KG itak sam voda.

Ti pa boš itak kmalu v dveh kosih pa bo pol tudi boljš. Tvoj :duda: je pač tolk velika. Kaj naj pa jaz rečem, ko mi je zadnjič rekla G da je naš :duda: pravi suhec.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   35t
13.6.2005 22:26:24   
bobek05
Boš ga pa lažje ven spravla ... Mene bi naš :angel: po vsej verjetnosti celo raztrgal (od znotraj in zunaj), pa mislim, da rezanje presredka ne bi nič pomagalo :zmeden: . Že zato vsi pravijo, da je boljše, da je CR..

Danes mi je blo tak čudno.. Mama pozna eno izmed glavnih sester v porodnišnici, pa sta se nekaj pogovarjali glede mojega CR in ji je ta rekla, da me postelja že čaka.. :zmeden: .. in da bo v 45 minutah vsega konec..

Saj ne morem verjet, da grem v sredo že notr.. Aja, pa da bo CR tam okrog 10.30.. Bit pa moram verjetno na tešče - kaj pol bom stradala??? :zmeden: ..

Uh, samo kompliciram..

Boš vidla, Cipresa, da bo teh 5t hitro mimo.. Pa lahko, da bo kaj prej.. Pri meni pa je itak vsem samo po sebi umevno, da je :duda: velik, ko pa je moj mož velik 2 metra..

Fajn pančkaj.. Pa jutri se še zadnjič javim na forumu pri julijkah..

LP

Bobek

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   35t
14.6.2005 9:13:42   
cmokec
Cipresa, res lep trebušček in suhe noge. Čestitke, res dobro zgledaš. Pa majčka na sliki mi je zelo všeč. Lepa nosečka si. :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?