miapia -> RE: Dermatolog-kje dober?? (24.10.2009 7:09:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery To si šla gotovo v Ljubljano, a ne? Ker bi šla js kam Kranj, jesenice... ja, jaz sem šla v Lj, ker sem tu doma. IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Če pa ima človek določene težave s kožo (luskavice, roscea), potem pa je uspeh pri teh precej bolj zagotovljen. Kralj pa je načeloma zelo dober, je pa res kot sem ti že napisala v zgornjem postu je on predvsem flebolog in dermatovenerolog in ima s tem največ izkušenj. Bartenjev je za moje pojme kot človek čist OK, je pa res, da ima slabe in dobre dneve in zna biti precej oster. Adamičeva je pa zelo topla in prijazna oseba. Jaz imam specifične težave s kožo in je dr. Kralj pri meni pogorel. Postavil mi je celo napačno diagnozo in s tem tudi napačna zdravila, ki so mi seveda škodila. Sem ga pa do tega trenutka imela zelo v čislih, bil je moj zdravnik, ko sem bila hospitaliziranaa, pa še predstojnik dermatovenerološke klinike v LJ. je bil. Vendar je pod kritiko. Dr. Bartenjev, ki sem ga osebno spoznala v družbeni sferi, je izredno prijazen, ne vem pa ne, kako funkcionira kot zdravnik. Priti k njemu je izredno teđko, ima pa zaposlenih več zdravnikov. Lani sem bila pri eni izredno zadovoljna, letos sem pa dobila občutek, kot da si številka. Za moje pojme se je preveč skomercializiral in dela po sistemu - čimveč bolnikov na hitro - več denarja. Glede znamenj imam pa nasprotno mnenje - prej bi šlak Bartenjevu, ki se ukvarja tudi z estetsko kirurgijo. Poznam veliko ljudi, ki hodi k njemu odstranjevat znamenja. Tudi na napotnico in predvsem. Za alergije, dermatitise in akutne faze sem pa mnenje spremenila in bi šla samo še na dermatološko kliniko.
|
|
|
|