pogostitev (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Mariposa -> pogostitev (13.6.2005 19:06:16)

V soboto pred žuranjem pridejo k meni prijatljice na čvek. Bi jih rada pogostila, samo nimam ideje s čim. Rada bi nekaj lahkega, ne kot obrok ampak bolj kot nek prigrizek. Sem razmišljala o narezanem rezličnem sadju, pa ne vem kaj ponudit zraven? Kaj pa pijača? Kakšni drugi predlogi? Hvala:rozica:

Primoza -> pogostitev (13.6.2005 19:07:27)

sadna kupa z eksotičnim sadjem in kepico sadnega sladoleda vedno zažge.

india -> pogostitev (13.6.2005 19:12:14)

Kaj pa recimo sirovo sadna plošča ( koščki raznih vrst sira, vmes pa grozdje, jagode, morda kakšno eksotično sadje,....), zraven pa majni kruhki, če je sploh potreben kruh.
Najmanj posode in težav pri pospravljanju, samo pap. servietke in zobotrebce ponudiš zraven.

k1 -> pogostitev (13.6.2005 19:14:13)

hja, midva pa si večkrat zvečer malo ob televiziji privoščiva in sicer kupim krekerje (tiste krogece, ali kako naj razložim), pa nanj namažem majonezo, ali pa kečap, gor dam klobasico (suho ali kakšno drugo), pa kakšno kocko sira, še malo dekoriram (mogoče kakšna jajčka, čebula ali karkoli), malce popopram, no včasih si privoščiva še kakšno buteljko (če je ravno kakšna obletnica) in prav fino izgleda!

priporočam to!

je pa kar dobro za jest, tako da pripravi tega kar precej - midva zmaževa celo škatlo krekerjev

:bravo::bravo:

Wahoo RR -> pogostitev (13.6.2005 19:17:48)

mislim da rabijo pred žuranjem kaj lahkega...

sadje ni slaba izbira...lahko narediš sadna nabodala, recimo

k1 -> pogostitev (13.6.2005 19:23:05)

ups, žuranje sem preskočla, samo čvek sem videla,:)-:)-:)-:)-

Mariposa -> pogostitev (13.6.2005 19:31:54)

Tale nabodala pa zvenijo zanimivo. Kako pa to izgleda? Na paličke samo različno sadje ali kako?

Sem mislila tudi sama kakšne kruhke, samo ena ne sme jesti moke, tako da to odpade:(

Wahoo RR -> pogostitev (13.6.2005 19:54:30)

Ja, jaz to dostikrat naredim...

Na palčke...tiste od ražničev...samo nabodeš različno sadje...kar ti paše
Če se da, jih narežeš na kocke, al pa kar tako...odvisno kaj daš...

Ker imava midva rada smetano...jo dam posebej v šalčko, pa mal namakaš....tko da prav fino zgleda :))

Poskusi :)

muki1 -> pogostitev (13.6.2005 21:12:56)

samo če boste žurale in pile alkohol potem ti ne priporočam sadja, ker ful napenja in v kombinaciji z alkoholom hmmmmmmmmmmm.
Kakšen sir,dve tri vrste (ementalec,luka,gorgonzola,mozarela) pa suhe marelice in grozdje zraven, pa kakšen paradižnik, krekerji,...

Lunca1 -> pogostitev (13.6.2005 21:20:20)

Kaj pa tortilja čips z omakami.

Stran: [1]