|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
25.11.2009 21:45:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

čer.

me je nostalgija po družabnem krogu zadnjega leta pripeljala. vidim, da ful novga. no, pf še vedno puca in podpira vse vogale v bajti, saraya je še vedno na izi, fiši še vedno ne mara frisbuka, lara hm, lara ma razgovor za službo??!! pa upam, da ne bom kake blondtne usekala, ampak čarli, a boste že stereo družina??!!

mi smo super; čeprov so tut moji kriteriji usklajeni s trenutnimi indeksi na borzi (kot je nekoč napisala meta). ela je pravi harambaša (ugotovitev kolegice iz sarajeva, ki po skulirani prvorojenki od istih staršev ni pričakovala malega razbojnika:) povsod spleza, včasih pade, laufa, vse razšraufa in ob vsaki najmanjši prepovedi tuli kot tri zoje skupaj...tko da bo počas treba razmišljat o ustanovitvi društva za zaščito prvorojencev v bajti; ker nas bo tale naša juniorka vse tri zdresirala preden bomo strnili vrste :)

evo. dons je seveda sreda. najljubši na fuzbalu, deca v posteljah in jst za laptopom. in vse mate že skrit profil, al pa ni več večernega čveka...

o, leda pozdravljena......  si nas le prišla malo pogledat

glede frisbukauser posted image  čisto drži.....  če mi bo kdaj kliknil...pa mislim, da ne.....boš zagotovo zvedelauser posted image

tud v tistem boldanem tekstu se nekam not najdem (nas najdem)....žal...... juser posted image   ga.....

no, javi se še kaj.....

drugače me pa nekaj glava boli, pa v prsnem košu....... pomije se mi pa še ne luštajo...upam, da tako ostane...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.11.2009 21:50:13   
Čarli08

...ela teče iz nosa že dobra dva meseca; odkar je šla zoja v vrtec.

približno enako - s to razliko da teče tamalmu in meni; v vrtcih pa tako vsem sveče visijo z noskov

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.11.2009 21:50:22   
leda
Hvala ;))

Ns je rekla punči, moj osebni g pa ima preveč stario mašino, da bi videl pred 20t

ma res lepo. sem čist raznežena. no, to sem itak, odkar mam pamže. cmerim se ko zoja laufa na krosu, ko vidim male kužke in otroke na reklamah (ki jih sicer preziram;), ko naši fuzbalerji razsujejo ruse (no, na fuzbal sem znala tult že preden so me pamži čist zmehčal:),...

pa zanč me je čist šokirala sošolka na obletnici mature. sem se ji potožla, kaj se mi dogaja in je rekla (sicer ista stara cinika kot jaz), da je še huje. najprej ne moreš gledat filmov in brat knigg, kjer trpijo dojenčki, potem dvoletniki, potem pač vsi tisti, ki so isto stari kot tvoj mulc. tko da počas bom brala sam še ljubezenske romane. zeh.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.11.2009 21:52:23   
leda
glede frisbukauser posted image čisto drži..... če mi bo kdaj kliknil...pa mislim, da ne.....boš zagotovo zvedelauser posted image

te kliknem, te...ma, mam res en tak nostalgičen odnos (ne sam dons) do vsem vas na temle forumu. smo eno tako lepo obdobje dale skupaj skozi in najbrž se mi nekaj podobnega ne bo več zgodilo:) tko da vse rr na fb-ju občasno mal pošpegam:)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
25.11.2009 21:55:03   
Čarli08

pa zanč me je čist šokirala sošolka na obletnici mature. sem se ji potožla, kaj se mi dogaja in je rekla (sicer ista stara cinika kot jaz), da je še huje. najprej ne moreš gledat filmov in brat knigg, kjer trpijo dojenčki, potem dvoletniki, potem pač vsi tisti, ki so isto stari kot tvoj mulc. tko da počas bom brala sam še ljubezenske romane. zeh.

jeuser posted image  da je res

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.11.2009 21:57:28   
Čarli08
Nič, grem spat - je blo prov fajn mal počvekat na večer po dolgem času.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.11.2009 21:59:07   
leda
jeuser posted image da je res

mhm. sem enkrat konc poletja brala o privatnem življenju v stalinistični rusiji. in ene 400 strani brez težav (same drame, ločene familje, propadla življenja), pol pa sem prišla do dela, kjer so pisali o prevzgojnih domovih dojenčkov in malčkov (otrok "sovražnikov režima") in najprej sem najljubšega tko natulila po telefonu, da ni prišel do besede (je najprej prebral kniggo in bi po moji interpretaciji moral iztrgat ven teh 20 strani) in pol še par dni nosila kamen v želodcu...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
25.11.2009 22:00:10   
leda

drugače me pa nekaj glava boli, pa v prsnem košu....... pomije se mi pa še ne luštajo...upam, da tako ostane...

tlele bi moral bit un smajli, ki se rola po tleh od smeha...ma nimam več pojma, kje so une strani...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
25.11.2009 22:01:12   
leda
Nič, grem spat - je blo prov fajn mal počvekat na večer po dolgem času.

lahko noč. me veseli, da sem ujela zgovorni večer. ti pa se drži čarli!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
25.11.2009 23:08:27   
leda
nč. grem še jaz. jutri grem za dva dni na dunaj. služba. prvič po 14 mesecih me ne bo doma za čez noč. in btw komi čakam. ma sej vem, da bom vse pogrešala, ampak juuuhej, simulacija lajfa brez dece!!!

lepo spite punce in fantje!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.11.2009 0:18:06   
arabela*
eh...mi še vedno ne spimo.....m razgraja 100/uro...se meni,pa poje,pa naklada.....jaz bi pa tak spala... user posted image

Zdaj sva vstale in sem jo dala v stajico,pa knjigo gleda.....in komentira zravenuser posted image ...jaz pa se bom spravla naloge delat...druga mi ne preostane...al pa da u luft zjam user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
26.11.2009 0:21:38   
leda
no, lohk se z mano meniš:)

jst nalagam fotke na fb in traaja...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
26.11.2009 7:47:21   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08
medveda mu non stop perem, razkuževalce imam povsod.

ti to resno?

mi imamo tudi razkužilo v kopalnici in ko od kod pridemo, je prva pot tja...občasno kljuke razkužim in v torbici imam tiste robce razkuževalne. večino nakupov za miklavža sem že izvedla, pa nekaj tudi za decembrske rojstne dneve in božička. zdaj bomo čimmanj hodili po trgovinah.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
26.11.2009 7:48:17   
Olivija*

no, lohk se z mano meniš:)

jst nalagam fotke na fb in traaja...

ooooo, vidim, da se je ena zgubljena našla! grem hitro nazaj brat...

dobro jutro vsem!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
26.11.2009 7:50:45   
Lara Croft

eh...mi še vedno ne spimo.....m razgraja 100/uro...se meni,pa poje,pa naklada.....jaz bi pa tak spala... user posted image

Zdaj sva vstale in sem jo dala v stajico,pa knjigo gleda.....in komentira zravenuser posted image ...jaz pa se bom spravla naloge delat...druga mi ne preostane...al pa da u luft zjam user posted image

user posted image user posted image Se sicer še ni zgodilo, da bi se sredi noči razživela, če bi pa se, je pa sigurno ne bi ven vzela... v temi bi ji sigurno hmali ratalo dolgcajt... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
26.11.2009 7:51:59   
Lara Croft
mi imamo tudi razkužilo v kopalnici in ko od kod pridemo, je prva pot tja...o

Jaz imam tudi prvo pot v kopalnico, ampak si jih kr z milom umijem... razkužilo sem samo v Egiptu uporabljala... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
26.11.2009 8:00:28   
Olivija*

ma res lepo. sem čist raznežena. no, to sem itak, odkar mam pamže. cmerim se ko zoja laufa na krosu, ko vidim male kužke in otroke na reklamah,...

moje kolegice ne bojo verjetno nikol pozable, kako je blo, ko smo šle v kino kak teden pred mojim PDP. Gledale smo Mamma mia, ki je kao neka komedija/mjuzikl in js sem takoooooo jokala...kot dež.... čeprav ni blo nič žalostno...eh, to delajo hormoni. čeprav so mi zgleda kar ostali, ker sem še vedno občasno čist cmerasta...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
26.11.2009 8:04:22   
Olivija*
lara, a sem spregledala kakšno poročilo z razgovora?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
26.11.2009 8:13:38   
Olivija*
mi imamo pa obdobje mami-mami-mami...

verjetno sem ga sama sprožila, ker sem se dva dni zapored potepala, tako da je oči dajal spat našega škratka. in zdaj, ko me zagleda blizu vrat, takoj roke gor in kaže pa pa... hoče z mano, pa če tudi samo na stopnišče po sadje!

saj sem jo tudi jaz pogrešala, ker sva bili skupaj samo par urc na dan. včeraj sva se celo popoldne skupaj igrali, čofotali, crkljali...super je blo!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
26.11.2009 8:30:51   
Čarli08

nč. grem še jaz. jutri grem za dva dni na dunaj. služba. prvič po 14 mesecih me ne bo doma za čez noč. in btw komi čakam. ma sej vem, da bom vse pogrešala, ampak juuuhej, simulacija lajfa brez dece!!!

lepo spite punce in fantje!

itak boš večino frej časa razmišljala kako se tamala drži. Ta velika je verjetno že vajena.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
26.11.2009 9:01:38   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image user posted image Se sicer še ni zgodilo, da bi se sredi noči razživela, če bi pa se, je pa sigurno ne bi ven vzela... v temi bi ji sigurno hmali ratalo dolgcajt... user posted image

brezskrbi,da bi jo....če bi se začela dret in iz kinderpeta nagibat....pa celo bajto mimogrede zbudi in moj ima budilko za ob treh...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
26.11.2009 9:14:50   
*bubi*

enako. Včeraj ponoči sta se ob 1:11 moja otroka odločila, da je jutro. Bubika vstane, si naredi luč in čaka z medvedkom v eni in dudko v drugi roki, da jo pridem iskat. Bubi pa itak pride k meni v spalnico.

Ampak ta grda mami.... vgasne luč, jo poleži, zapre vrata in gre user posted image

Danes ponoči pa kaaaataaaastrofaaaa..... sploh ne bom pisala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1297
26.11.2009 9:57:16   
Lara Croft
Ne bi.. Pa ce bi jo celo noc prekladala..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
26.11.2009 10:00:17   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROILO: Olivija*

lara, a sem spregledala kakšno poročilo z razgovora?
nisi..Haha.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
26.11.2009 10:09:57   
Čarli08

Ne bi.. Pa ce bi jo celo noc prekladala..

Mi smo enkrat pri luči spali, drugače je bilo dretje user posted image user posted image
In kakšna muka je to, če nisi vajen nočnih izgredov - sva bila oba polomljena zjutraj

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.