leda -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (12.7.2011 7:06:37)
|
merhaba. mi smo po mescu in pol potepanja po turčiji doma. pojedli smo goro kebaba, par kilometrov palačink, spili hektolitre ayrana, čaja, jabolčnega čaja, raziskal podzemna in nadzemna mesta, plaval v egejskem in črnem morju, se zabavali na neštetih igriščih, pobožal 101 potepuškega psa in dve mački in se imeli čudovito. sem vas prebrala in čestitke lani za še enga fanta, bbi in lari pa za male manekene. meta, glede cufanja pa smo mel mi z zojo in njeno par tednov mlajšo vrstnico podobne težave. s starši se že dolgo veliko družmo; skupaj smo hodili na izlete in tut kak dopust. kot dojenčici (pa tut dokler sta bli v trebuhu) sta bli krasni [sm=smiley36.gif], tam okrog dveh let in pol pa se je začel tak kažin, da smo bili prisiljeni zamenjat način druženja, ker res nismo moral prenašat non stop cviljenja in cufanja. no včeraj tkole sedimo na terasi in zaštekamo, da je pa faza zagotovo mimo: (že tretje skupno) popoldne za redom je minilo mirno. smo že začel planirat, kam jo pičimo [sm=smiley36.gif] upam, da bo pri vas hitreje mimo (3 leta je kar dolga za vsakodnevne "gostje").
|
|
|
|