Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 8:38:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............za ronjo...........saj se bo vse uredio, KAHLO!!! se kar tukaj podpišem. Glede čakalne dobe pa - če je urgentno, sigurno vzamejo naprej, vsaj za pregled. Saj si dovolj vztrajna, naj ti vsi ti terapevti in P napišejo mnenje, da je pregled urgenten. Kaj češ zdaj čakat 2m, če pa je odločilno obdobje, ker se Ronja postavlja na nogice. Da ti vsaj pravočasno povejo, če se slučajno ne bi smela.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 8:38:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj pa sem se nasmejala Sari Lubika mala, mora bit čisto posrečena.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 8:38:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rajši kmetijo glej... no,ne vem če sem omenila,da sem se prijavila za dvobojevalko-izzivalko moraš povedat, če boš izbrana Kaj bi šla na moč? ja, pa pridemo septembrke navijat............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 8:39:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 Hej punce a js loh otroka vpisem v vrtec recimo marca al pa aprila?? Lahko, če so prosta mesta. Drugače pa so spomladi (marca ali aprila, odvisno od občine) vpisi za naslednje šolsko leto, torej za september. Tega pa ne smeš zamudit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 8:40:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Seveda bo šlo, MTY. Če ne drugače, pa prosi taščo, da LN malo ven pelje (sama)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 9:07:32
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY...mah delajo samo dopodlan, tako da bo šel moj drug teden tja in se vse pozanimal....in upam da bomo res prišli čimprej na vrsto...... da si ne bom več delala teh svojih scenarijov, ker moj pravi da so čist preveč črni....nevem ampak mene pač skrbi pa amen!!! fino da se dobiš s taščo.....če meni zmanjka debate z njo....začnem ponavadi temo o kuhanju ali pa pečenjo...samo kaj k ona v kuhinji lih ne blesti in pol tud to temo hitro odpravima ona bi bl tračala,.......tam pa sodeluje sto na uro....ampak se meni ne da pa niti me ne zanima pa niti ne poznam tega njenega folka....tako da tud tam hitro končava
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 9:08:46
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi .......mislim da kaj dost pravice tam težit nimam....ker vem da je dost hujših primerov kot pa je ronjin (čeprav je za mene kot mamo ..... želja da bi ronja vse prehitela)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 9:58:34
|
|
|
|
KAHLO
|
punce jaz sem imla zdaj z enim sodelavcem tako vročo temo.....namreč je naletel na prvo osebu ki ne deli z njim mnenja in me je označil s tisoč in eno stvarjo....tud s tem da mam tipično razmišljanje Slovenceljna......mislim....ah.....tip hodi že nekaj let v Tajsko na dopust (je samski okrog 50 let) in pride zmeraj navdušen nazaj....vse lepo in prav.....jaz mu resnično želim vse naj naj boljše.....ampak glede na slišano in videno v zvezi s tem turizmom v tajski....mam pač pomislekov, in sem mu jih tudi predstavla...predvsem me je zanimalo če ma tam res krog ljudi katerim lahko zaupa....(mislim da so mu te njegove prijateljice tam malo preveč pocukrale življenje tam) in da zdaj ko bo šel dol za vedno ne bo kao da gre na dopusta ampak si bo mogel ustvarit novo eksistenco.....un pa ves ožaljen in zaprepaden, kako da ne verjamem v njega in da je ta slovenija itak v k..... in bo še bolj in bla bla bla.....sem rekla da če bi vsi tako razmišljajli, da slovencev kmalu več ne bi bilo....ali zakaj on misli da kitajci in ostali tako množično derejo v evropo?!?!.....mislim........sploh ni dojel da me v bistvu skrbi...in da mu nisem fauš ničesarrrrrr........ampak je tako zaslepljen z tem da glava boli!!!! in zdaj je užaljen odšel, tud poslovil se ni!!! in to bi ti naj zdaj bil en odrasel, pametno razmišljujoč 50 letnik.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 11:40:34
|
|
|
|
arabela*
|
Kahlo, upam da se tvoji punčki čimprej poštima................močno držim pestke,da čimprej shodi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 12:15:24
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO punce jaz sem imla zdaj z enim sodelavcem tako vročo temo.....namreč je naletel na prvo osebu ki ne deli z njim mnenja in me je označil s tisoč in eno stvarjo....tud s tem da mam tipično razmišljanje Slovenceljna......mislim....ah.....tip hodi že nekaj let v Tajsko na dopust (je samski okrog 50 let) in pride zmeraj navdušen nazaj....vse lepo in prav.....jaz mu resnično želim vse naj naj boljše.....ampak glede na slišano in videno v zvezi s tem turizmom v tajski....mam pač pomislekov, in sem mu jih tudi predstavla...predvsem me je zanimalo če ma tam res krog ljudi katerim lahko zaupa....(mislim da so mu te njegove prijateljice tam malo preveč pocukrale življenje tam) in da zdaj ko bo šel dol za vedno ne bo kao da gre na dopusta ampak si bo mogel ustvarit novo eksistenco.....un pa ves ožaljen in zaprepaden, kako da ne verjamem v njega in da je ta slovenija itak v k..... in bo še bolj in bla bla bla.....sem rekla da če bi vsi tako razmišljajli, da slovencev kmalu več ne bi bilo....ali zakaj on misli da kitajci in ostali tako množično derejo v evropo?!?!.....mislim........sploh ni dojel da me v bistvu skrbi...in da mu nisem fauš ničesarrrrrr........ampak je tako zaslepljen z tem da glava boli!!!! in zdaj je užaljen odšel, tud poslovil se ni!!! in to bi ti naj zdaj bil en odrasel, pametno razmišljujoč 50 letnik................. po vsem kar si napisala imam občutek, da tudi sam ni siguren v kaj se podaja... zato tudi taka obramba. pusti ga... ti mu želiš le dobro in če tega ne vidi ni vreden tvoje skrbi in tvojega prijateljstva. kar se pa tiče slovenceljnov... hm...se je malce narobe izrazil... nisi slovencelj, če pač ne želiš kar tako s trebuhom za kruhom v tujo državo živet... to samo pomeni, da si realen in skrben človek in ne misliš samo nase ampak na vse tvoje bližnje... je res tako narobe, da imaš rad svojo državo??? je že res, da nekatere stvari ne štimajo ampak tako prekleto hudo nam pa spet ni. če mi lahko shajamo z eno plačo in kljub temu moramo plačevati tako davke kot račune potem družinam z dvema dohodkoma nič ne manjka (izključujem tiste, ki so izgubili službo, ki res ne dobijo zaposlitve... ampak bo pa v tujini oz. kje drugje kako drugače??? povsod se dogajajo iste reči!!!) kaj šele nekomu, ki je samski... mislim!!!! ahh... pa naj gre, če mu je tu tako hudo v Sloveniji!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 13:16:04
|
|
|
|
Olivija*
|
Alenka, ti si pa kar nekaj psihologa, pa motivatorja in odlično znaš potolažit človeka.... upam, da študiraš socialno delo ali kaj sorodnega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 13:18:01
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, nisem ti še utegnila povedat, da imaš simpatični punčki...se vidi, da se imata ful radi..in da je starejša tako ponosna sestrica.... ma človeka kar prime, da bi svojemu edinčku še eno sestrico naštimal ah ne...ne še
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 13:21:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Alenka jaz tud tako razmišljam kot ti.....nisem ga hotla odvrnit od te nejgove želje niti ga zadrževat tukaj če je tako nesrečen....samo da naj trezno razmisli....Jaz sem do Ronjinega rojstva tud potovala če se je le dalo, sem vidla kar nekaj lepih deželic....ampak meni je Slovenija še zmeraj naj naj naj......je ne zamenjam za nič na svetu. On pravi da sam spremeniti krivic ki se dogajajo v Sloveniji ne mora.....to ne mora noben posameznik, sem mu rekla da če bi vsi skušali vsaj malo bi že kaj premaknili, če pa bi vsi tako razmišljali kot on....pa Slovenije ne bi blo več, ker bi vsi nekam pobegnili ....Skratka najbolj me je itak prizadelo to, k mi je nazaj metal kakšno razmišljanje in da ni vedel da sem jaz takšnega razmišljanja (kao da sem čist materialist tak kot vsi k hodimo v službo in imamo doma družine...?!?!?! pa sva midva daleč od materialistov.....ker nimava bogastva....ampak sva srečna s tem kar imava) mislim.....tud na tajskem hodijo v službo, domov k familijam, verjetno plačujejo razne prispevke.....jaz nevem kaj je tipu ....zgleda bo res od rožic živel?!?!?... še bolj me je prizadelo to da jaz njegovo razmišljanje sprejmem in ga zaradi tega ne spoštujem manj niti nebi spremenilo najinega odnosa, ampak on je prav povzdignil glas proti meni in češ da ga je zdaj to čist pogrelo.....halooo...mah ....zgleda da sem se tudi jaz v njem zmotila....in je najbolje da s prijatelstva prešaltam nazaj na kolega!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 15:05:57
|
|
|
|
Čarli08
|
Kahlo, vse se bo poštimalo s tvojo punčko - boš videla. Do Novega leta bo laufala naokoli (sicer ima pa čas do 18 meseca, da shodi) Kar se pa 50-letnika tiče - Moji sodelavci so doma iz Indije, Avstralije, Argentine, Romunije, Polske, pa še bi lahko naštevala in vsi so navdušeni nad Slovenijo - nad varnostjo v državi, nad razgibano pokrajino, precej dobro urejeno socialno politiko (še vedno nihče od njih ne more verjet, da smo mame lahko na porodniški 1 leto in da zato dobimo 100% nadomestilo), tem, da znajo skoraj vsi Slovenci angleško itd. itd.; On je videl samo svetle strani Tajske - v urejenih resortih je malo drugače kot pa v realnem življenju; malce nezrelo razmišlja za 50-letnika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 15:24:42
|
|
|
|
Čarli08
|
Po drugi strani pa - mogoče mu pa rata najti srečo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 15:56:59
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 19:09:54
|
|
|
|
Alenka_
|
čeeer punce sm se spomnila, da moram nujno vprašat KAKO GRE KAJ NOSEČKAMA? se dobro počutita, pa pikice v trebuhu zdrave? saj sta še vedno dve... ali je kaka na novo?
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 30.10.2009 19:15:40 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 19:13:18
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Alenka, ti si pa kar nekaj psihologa, pa motivatorja in odlično znaš potolažit človeka.... upam, da študiraš socialno delo ali kaj sorodnega ooo hvala ni ravno socialno delo ampak vseeno bom imela stik z ljudmi... študiram kadrovsko smer fakultete za organizacijske vede... upam, da bom sploh dobila službo, ker bi res rada pokazala, da s(m)o kadrovci lahko tudi človeški
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 19:13:52
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ouuuuu jeaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 19:14:38
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Alenka jaz tud tako razmišljam kot ti.....nisem ga hotla odvrnit od te nejgove želje niti ga zadrževat tukaj če je tako nesrečen....samo da naj trezno razmisli....Jaz sem do Ronjinega rojstva tud potovala če se je le dalo, sem vidla kar nekaj lepih deželic....ampak meni je Slovenija še zmeraj naj naj naj......je ne zamenjam za nič na svetu. On pravi da sam spremeniti krivic ki se dogajajo v Sloveniji ne mora.....to ne mora noben posameznik, sem mu rekla da če bi vsi skušali vsaj malo bi že kaj premaknili, če pa bi vsi tako razmišljali kot on....pa Slovenije ne bi blo več, ker bi vsi nekam pobegnili ....Skratka najbolj me je itak prizadelo to, k mi je nazaj metal kakšno razmišljanje in da ni vedel da sem jaz takšnega razmišljanja (kao da sem čist materialist tak kot vsi k hodimo v službo in imamo doma družine...?!?!?! pa sva midva daleč od materialistov.....ker nimava bogastva....ampak sva srečna s tem kar imava) mislim.....tud na tajskem hodijo v službo, domov k familijam, verjetno plačujejo razne prispevke.....jaz nevem kaj je tipu ....zgleda bo res od rožic živel?!?!?... še bolj me je prizadelo to da jaz njegovo razmišljanje sprejmem in ga zaradi tega ne spoštujem manj niti nebi spremenilo najinega odnosa, ampak on je prav povzdignil glas proti meni in češ da ga je zdaj to čist pogrelo.....halooo...mah ....zgleda da sem se tudi jaz v njem zmotila....in je najbolje da s prijatelstva prešaltam nazaj na kolega!!! popolnoma prav imaš!!! v vseh pogledih!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 19:15:24
|
|
|
|
Alenka_
|
no očitno sem sama... šibam pol kar na kavč... možek že čaka leeeeep večer in mirno noč!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 30.10.2009 19:16:00 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 19:58:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ ... upam, da bom sploh dobila službo, ker bi res rada pokazala, da s(m)o kadrovci lahko tudi človeški moja kadrovnica je super, prijazna, zaupanja vredna...ful človeška! da boš vedela, da nimajo ljudje o vseh slabo mnenje!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 20:07:26
|
|
|
|
ključek
|
čer.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 21:16:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.10.2009 21:43:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, kaj pa si ti to kupila, da si si pol premislila? Ma dej.... eno mašino za kapučin, ki btw naredi odličen kapučin, ma..... - je na kapsule, katere so predrage - 5 evro za 8 kapučinov. - vzamejo preveč prostora... če hočem naredit zalogo za več dni, rabim celo omaro.. - preveč odpadne plastike, ki se je ne da niti ločit, ker ostanejo v njej fundači pomešani z vodo, oziroma ostanki mleka pomešani z vodo... - najhujše pa je, da je bil v tej kapsuli, v keteri je bilo mleko v prahu, tudi sladkor... Ker sem se pa prenaglila z nakupom, o vsem tem nisem imela časa razmišljat... kavo sem probala, bila je odlična in škatlo dala v voziček....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijoPridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?