|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nissan micra?
22.10.2009 21:12:22   
TomTaylor
a jo ima/je imela katera?

odličam se za nakup, pa me zanimajo + in -?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nissan micra?
22.10.2009 21:29:24   
jakaracman
Moja mama jo ravnokar prodaja 2004.Ona je bila zadovoljna meni je tudi fajn nikli težav.Jaz osebno jo pa ne bi imela mi je premejhna.Aja pa sodelavka jo ima tudi in je ne more prehvalit.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2009 21:38:55   
TomTaylor
aha, majhna, ni panike, ker enega karavana imamo..ali ima tvoja mami kakšen oglas, oz. ya koliko jo prodaja?

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2009 21:43:19   
jakaracman
Ne še, je še v fazi zbiranja novega avta.V roku 14 dni bo odločeno.Vem pa, da ji ponujajo 4000 eur tam nekje.

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 22.10.2009 21:44:15 >

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2009 22:50:15   
Pi-kica 1
Jaz jo imam, lanski letnik. Sem zadovoljna, samo avto nima takega karakterja, kot ga je imel prejšnji (twingouser posted image ).

Sicer je pa super avto, b.p.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2009 23:37:34   
nora
Jaz jo imam že eno leto in če bi se zdaj odločala za nov avto, bi spet micro kupila.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2009 23:39:44   
10ka
luškan, okreten avto, super za mestno vožno, ful pregleden. kar dosti prostora tudi za ljudi na zadnjih sedežih, pa lahko dobiš 5 vrat (če ti je to pomembno), super sistem za izlopit airbage spredaj (če rabiš zaradi lupinice). morš mal povedat za kaj sploh rabiš avto. če boš voila sebe in prijatelje, pol lahko tudi tro vrata, če rabiš še za otroke, potem nujno 5. take fore

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2009 8:25:49   
majcci
Jaz jo imam in sem super zadovoljna z njo. Lahko jo je parkirat, porabo bencina ima kar malo, dovolj prostora v prtljažniku za nakupe oz. prtljago (za dve osebi tudi za en teden dopusta), pregleden avto, ...
Glede na to kakšen mali avto zgleda od zunaj, je kar prostoren.
Če bi se še enkrat odločala za nakup, bi sigurno izbrala Micro.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2009 8:50:05   
cimi
jaz sem tudi ponosna lastnica Nissan Micre (l.2007) in sem zello zadovoljna. Sem pa vzela skoraj da full optional (5 vrat, avt.klima, inteligentni kluč,.....)in res nič ne pogrešam.

Jaz ga priporočam, je tapravi ženski avtek

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2009 9:14:28   
TomTaylor
kaj pa stroški servisiranja? ker renault je kar drag (imam cliota)..

(odgovor članu cimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......