polma -> RE: Koliko časa dojite? (4.11.2009 10:29:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea Približno koliko časa naj bi trajalo dojenje?. Naš malček je star 7 tednov in je na vsake tri do štiri ure podnevi in to traja najmanj eno uro. normalno za 7t Ponoči nisem prepričana, ker zaspiva.klasika Res je, da tudu ponoči spi do štiri ure, včasih tudi več, tako, da verjetno poje dovolj.itak Brala sem, da naj bi dojenje trajalo do pol ure. Ali to pomeni, da imam slabo mleko? NE! Res je tudi, da ga moram večkrat (do 4x) med dojenjem buditi in podirati kupčka, saj po pol ure zaspi. Toda, če ga odstavim,joka. crklja se Očitno imaš dojenčka, ki se zelo rad crklja na/ob tebi. In mleka ti sigurno ne primankuje-če bi zgubljal na teži, pa bi pomenilo da ga ni dovolj, sicer pa si super!!! Je pa res, da ti bo marsikdo rekel-da ne smeta skupaj spat, da ga ne navajaj da se crklja na tebi in podobno...Eeeeh, tu se boš morala pa ti odločit, kdaj in kako ga skinit z zize-pa poslušaj predvsem sebe. Moj sine je bil tak dojenček. Spal na meni,dojil se je non-stop, brez problema prešel na GH pri 6m, pas se še vedno dojil kot nor. Sploh si ne upam javno povedat, kolikokrat se še doji-pa ima 17m in hodi v vrtec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]....
|
|
|
|