Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 14:42:46
|
|
|
|
PIRANJA
|
vpašaj kakšnega biologa, vetreinarja ali kaj podobnega
|
|
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 14:49:03
|
|
|
|
miapia
|
Prvič slišim...a so pikapoke ali uni rdeči hrošči, ki so jim na hitro zelo podobni. Kaj takega... Pokliči gasilce?
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 14:49:53
|
|
|
|
miapia
|
Aja, a imaš kakšno hudo barvo fasade, da so jo poke zamenjale za rožice?
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 14:51:10
|
|
|
|
kaya2007
|
z bogomolkami one jih jejo
|
|
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 14:54:12
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Boste imeli dosti sreče ... Pikapolonice so pa ja dobre ... mrčes pojejo - a ste trgali grozdje pred kratkim, ker ponavadi se pojavijo, ko je full mušic v zraku, pa z uškami se hranijo? ... ne vem, na gles razmišljam ... lahko pa jih uloviš in prodaš kakšnemu kmetu sem slišala, da se tudi prodajajo (nisem pa sigurna da tudi v SLO) - sam zdaj je mrzlo ...
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 14:55:47
|
|
|
|
*alja*
|
Res je grozno. Kaj jaz vem če so "prave"pikapolonice, vmes so tudi črne z parimi rdečimi pikami. Barva fasade je svetlo zelena, mogoče so jo zamenjale za travo Sem že poslikala sam naložit še moram.
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 14:58:07
|
|
|
|
muki1
|
Alja, pri nas jih je danes tudi na tisoče po steni. Mislim, pojma nimam od kod so se vzele. Smo pa na Goričkem. Vi tudi, a ne?
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:00:23
|
|
|
|
ZARA
|
Tam pri vas so bojda zaznali hude podnebne spremembe. Toča pikapolonic vas čaka...
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi pri nas je fasada rdeča in gomazeča, smo pa iz Prlekije.
|
|
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:04:30
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Alja, pri nas jih je danes tudi na tisoče po steni. Mislim, pojma nimam od kod so se vzele. Smo pa na Goričkem. Vi tudi, a ne? Tudi ja. Te je pa to tu pri nas značilnost. Bomo res začeli prodajat, se bo vsaj neka panoga razvila v našem koncu Mala zdaj že 1 uro leče z posodo pa jih lovi, sam kaj ko ji vse nazaj ven z posode odletijo Saj pikapolonice me ne motijo v naravi, vem da so koristne pa lepe, sam to pa zgleda grozno. Najhuje je da mamo spodaj še lesene okne z roletami, pa pridejo skoz rolet na notranjo stran. Že cel dan lečem z sesalcem, tak kot fata
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa še ene ne najdem,da bi jo hčerkama pokazala
|
|
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
se spomnim, da so lansko leto tudi bile tam pri vas v Prekmurju. so jih imeli moževi sorodniki polna okna mogoče imate pa kakšno sevanje tam okol
|
|
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:27:14
|
|
|
|
*alja*
|
Evo sem naložila 3 slike. tu se vidi samo en del cela bajta je taka, sam to z fotoaparatom ne morem vse poslikat. **** pridi si jih lahko nabereš koliko hočeš
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno je pikapoka lepa,le če je ena Tole je pa men kar mal fuj. Alja tud na kofe ne bi prišla k tebi
|
|
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:50:43
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Alja, pri nas jih je danes tudi na tisoče po steni. Mislim, pojma nimam od kod so se vzele. Smo pa na Goričkem. Vi tudi, a ne? ****u mast jaz sem ravno hotela postaviti isto vprašanje, pa vidim, da ne oblegajo samo nas
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 15:59:37
|
|
|
|
scubadiver
|
Kaj si že zbrisala fotke al sem jest tko lesena da jih ne vidim? Jaz bi tud eno, moja tamala je čist nora na pikapoke (plišaste) in se že celo poletje sprašujem, če so izumrle, ker tud ene nismo našli da bi jih pokazala živo pikapolonico.. Tko da prosim če mi eno pošlješ
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 16:01:37
|
|
|
|
scubadiver
|
sem že ugotovila da sem jest smotana in sem jih našla v albumu Matr tole je pa res grozno.. ena je lepa, tole pa prav nič
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 16:02:01
|
|
|
|
*alja*
|
Nisem zbrisala v mojem albumu so. Lahko ti pošljem, povej naslov in število kolko jih hočeš met
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 16:02:47
|
|
|
|
scubadiver
|
Sem že ugotovila da sem jest tko smotana in sem jih našla v albumu Matr, sam tole je pa res grozno... Ena je lepa, tole pa prav nič
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 16:04:05
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Nisem zbrisala v mojem albumu so. Lahko ti pošljem, povej naslov in število kolko jih hočeš met Zmenjeno, ti pošljem naslov na ZS . Dejva rečt da bi jih 10, če kakšna vmes umre, da bo mela naša malčica vsaj eno živo
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 16:08:40
|
|
|
|
luan
|
ja hudo
|
|
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 16:56:55
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Sem že ugotovila da sem jest tko smotana in sem jih našla v albumu Matr, sam tole je pa res grozno... Ena je lepa, tole pa prav nič Ja res, samo res prvič slišim in vidim. Za invazijo kobilic vemo, da obstaja, za pikapoke pa ...
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 17:00:54
|
|
|
|
ZARA
|
Evo, kako je do tega prišlo, alja! A imate Peugeota doma? Tukaj imaš pravi LADYBUG SEX!
< Sporočilo je popravil ZARA -- 22.10.2009 17:01:05 >
|
|
RE: kako se rešit pikapolonic??????? 22.10.2009 17:05:28
|
|
|
|
Hope2
|
noro
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?