miapia -> RE: Koliko pojedo vaši dojenčki po steklenički (22.10.2009 15:18:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Zdravo, imamo 12. tednov staro punčko in bo kmalu dopolnila 3. mesece. V enem mesecu je dobila dobro kilo, a čez dan poje komaj 500 ml, vse nekako s silo. Ko se pogovarjam z ostalimi pojedo po 150 ml. Pediatrinja je naju poslala naprej s sumom, da ima vnetje požiralnika, vendar so naju v bolnici poslali domov. Danes jo hranim kadar kaže znake da je lačna in je pojedla: 04.00 - 120 m, 08.00 - 80 ml, 10.20 - 65 ml, 12.50 - 60 ml.. Pediatrinja meni da je to premalo, da bi morala pojesti 750 ml na dan,za njeno težo Koliko pojedo vaši malčki po stekelnički? Jutri jo moram poklicati kako mala je in se bo odločila da naju bo posalala naprej v bolnico. Da ne govorim da me je obsodila da če tamala res noče jesti, ker je na teži lepo dobila in sem jo morala pred njo hraniti. 30 ml je pojedla lepo v šusu, potem pa jok ali poriva ven z jezikom ali pa močno skupaj tišči ustnici in noče več jesti. 1. če pridobiva na teži in če je, se nimaš kaj sekirat 2. dejstvo je, da ti mala je na dobri dve uri. Ima sistem Večkrat po malo[sm=smiley1.gif] Moja je jedla na 3-5 ur, pa še to po 90, 100 ml. 3. Maoja je stara skoraj 10 mesecev in je pod spodnjo mejo po teži. Izgleda pa konkretna punčka in ne hujša. To meni zadostuje. 4. razmišljaš, da bi zamenjala pediatra?
|
|
|
|