Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

florecita -> Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (22.10.2009 13:48:11)

Kot že naslov pove...
zanima me, če katera banka v SLO daje kredit tujemu državljanu, s stalnim bivanjem v Sloveniji. Torej oseba nima slovenskega državljanstva, ima pa vse ostale pravice.
Tudi redno zaposlitev za nedoločen čas ipd.

Zanima me, če kdo ve to informacijo, preden kličem na vse banke...
ne govorim pa o velikem znesku, par tisoč eur... no, saj ni važno. Glavno vprašanje je, če katera banka nudi kredit tudi v tem primeru

bučkabb -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (22.10.2009 13:50:11)

če ima stalno prebivanje bi ga mogla dat vsaka banka

florecita -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (22.10.2009 14:42:38)

vsaka banka ima pogoj (no morda ne vsaka) da je državljan RS!

Anonimen -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (22.10.2009 18:00:21)

zanima me, če katera banka v SLO daje kredit tujemu državljanu, s stalnim bivanjem v Sloveniji. Torej oseba nima slovenskega državljanstva, ima pa vse ostale pravice.

Banka nobena.
Lizing ti uredi financiranje, ce imas slovenskega poroka in soliden polog.

Spark -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (22.10.2009 20:51:27)

Ej a ni zdej neka fora od jamstvene sheme, kjer morš met stalno bivanje v Slo.
Nekaj sem zadnjič brala, nisem si pa zapomnla.

Anonimen -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (22.10.2009 20:52:16)

To pa mogoce. Jamstvene sheme ne obvladam...

bučkabb -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (23.10.2009 7:53:21)

naši delavci so pretežno tuji državljani in majo stalna ali letna dovoljenja z abivanje, pa pri SKB dobivajo kredite in limite, to pa vem ker mi hodijo potrjevat pole.

ljupka -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (23.10.2009 9:36:28)

Moja sodelavka je iz Bosne v sloveniji 15 let stalno prebivališče,pa kredita ne dobi,ker nima državljanstva!

benika -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (23.10.2009 9:52:59)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Če pa v 15. letih ni mogla zaprosit za državljanstvo, potem si je pa čisto sama kriva, da ne dobi kredita.

ljupka -> RE: Kredit tujemu držabljanu s stalnim bivanjem v SLO? (23.10.2009 11:39:34)

Ja to je pa druga stvar!Noče slovenskega,ker bi se mogla odpovedat bosanskega,to pa noče,čaka da bo bosna v EU !Men se je to zdelo smotano,če tle živi,naj ma tudi državljanstvo,ampak,ona dva z možem tako razmišljata!

Stran: [1]