klomifen (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Suana -> klomifen (13.6.2005 16:01:11)

pozdravljene:rozica:
vesela sem da sem tudi sama našla ringaraja stran in se vam pridružla.:)tudi sama imam težave z zanositvijo.pre tednim dni sem imela thl operacijo :grrr:,toda bilo je vse ok.:bravo:
dobila sem klomifen tablete za tri cikluse,dabroston pa moram zaenkrat opustiti.upam da vam bom tudi sama,sporočila dobro novico.upam,da se moja sreč bliža.:duda:nekatere kot sem prebrala imate za sabo več kot jazin vem da razumete kako se počutim.:zmeden:

biba77 -> klomifen (13.6.2005 18:13:39)

Dobrodosla in vedi, da nisi sama...
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Suana -> klomifen (13.6.2005 19:05:40)

hvala.res sem srečna da sem vas našla.
:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

tinkamiška -> klomifen (13.6.2005 19:19:24)

Dobrodošla in držim psti zate:miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

dinika -> klomifen (13.6.2005 20:43:17)

Držim pesti, nam je klomifen prinesel malo zlato štručko.:duda::modri::roza:9nebesa

aljča -> klomifen (13.6.2005 20:52:59)

fras dobrodošla med nami in držimo ti pestke, da ti čimprej posije sončece.:miska::modri::miska::modri::miska::modri::miska::modri::miska::modri::miska::modri::miska:
Alja:metulj::metulj:

Sulfinija -> klomifen (13.6.2005 20:56:45)

DOBRODOŠLA MED NAMI VSEMI!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa IN KONČNI IZDELEK NAS VSEH BO :duda:.

lp Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Suana -> klomifen (13.6.2005 21:07:33)

pa ve ste super.:bravo::bravo::bravo:upam da mi bo klomifen res prinesel:duda:in bom najsrečnejši človek na svetu:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
hvala vsem za vspodbudo in lepe pozdrave:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:doma imam perzijsko muco mislite da bi jo morala dati stran da slučajno ne bo pote kaj narobe:miska::miska::muca::miska::muca::miska::muca::miska:lp suzana fras:)

Suana -> klomifen (13.6.2005 21:12:29)

dinika
kako dolgo pa si jemala klomifen.:zajcek:

Mijavček -> klomifen (14.6.2005 9:25:54)

Dobrodošla fras,
jest mam že vprašanje zate: kaj je to thl operacija?:zmeden:

čau M.:muca:

Anonimen -> klomifen (14.6.2005 9:55:01)

Dobrodosla na Ringaraji! :rozica::rozica::rozica:

Suana -> klomifen (14.6.2005 10:13:13)

:zmeden2:pozdravljena:zmeden2:
to operacijo ti delajo pod narkozo.skozi nožnico naredijo nekakšno potezo da vidijo ali so tvoji jajcevodi prehodni ali če obstaja kakšna zapora,čeje potrebno ti takoj naredijo laporaskopijo.:grrr:
pri meni je bilo vse ok.:bravo::bravo::bravo:
do thl operacije pa je prišlo,ker so mi na hsg,ugotovili,da je desni jajcevod, nekoliko širši.:grrr:sedaj pa upam da semsvoji:duda:,vse bliže.
zakaj sprašuješ?moraš ti tudi dati to skozi?
:metulj: suzana fras

Mijavček -> klomifen (14.6.2005 12:22:54)

OJ, sej si že gor verjetno prebrala, k sem neki trobezlhala na drugih temah, skratka
za thl operacijo še nisem slišala. Sem pa mela že HSG in laparoskopijo, tako, da jajcevode so mi že pregledali in menda so ok. Ne bi šla še nkrat pod narkozo, še manj pa na HSG... al pa thl, al pa karkoli,... brrrrr:(
Srečno!
:muca:M

Suana -> klomifen (14.6.2005 17:43:27)

mislim,ker si že imela laporaskopijo da ti ne bo treba več pod narkozo.:):(:(:(:(:(:(:(
ali si se že kaj dogovarjala za inseminacijo? ti je tvoja G že kaj omenjala?:zmeden2:

:rozica::rozica::rozica::rozica:

srečno in na pozitiven:modri:
suzana:kuza:

Suana -> klomifen (14.6.2005 17:45:01)

hvala za prijetno dobrodošlico:rozica::miska:

Kalina -> klomifen (15.6.2005 17:36:35)

Jaz sem pila klomifen eno leto po 4 tablete na dan, pa nic :( Sploh nimam ovulacije, ce ne pijem Dabroston sploh menstruacije nimam...Pozanimala sem se naokoli in pravijo da ce nimas urejene menstruacije in ovulacije da tudi umetna oploditev ne pride upostev.. nevem kaj naj si mislim. Btw z mozem poskusava ze dobra 4 leta.
Septembra grem na neke injekcije v Maribor, se sama nevem kaj in kako, ker ko sem bila pri G sem tako jokala da mi sploh ni mogel razloziti. Vem samo da je neka reproduktivna terapija, mogoce kdo ve kaj je to in kako to gre? Totalno sem izgubljena

biba77 -> klomifen (15.6.2005 19:02:15)

Kalina, nic obupat. :rozica:

Razen Klomifena so se druge moznosti stimuliranja ovulacij in tudi tebi bodo nasli ustrezno.

Glavno je, da sta sla po pomoc... Pikica bo tudi prisla. Ko bo njen cas.
:miska::miska::miska::miska:

Kalina -> klomifen (15.6.2005 19:35:19)

Oh, iz srca hvala za lepe besede, veliko mi pomenijo :) Sej vcasih si sama recem, da mooce se ni cas zame da sem mama, ampak tako sem utrujena od vsega tega..

Suana -> klomifen (16.6.2005 21:56:25)

kalina,ne obupaj prehitro.saj ti bodo pomagali v mb.samo pozitivno gledaj na vse,pa čeprav vem da je hudo.mogoče pa preveč samo na:duda:študiraš.to ni dobro!!!ukvarjaj se nekaj časa z neko drugo zadevo.mogoče bo boljše.:rozica::rozica:
:zajcek::rozica::zajcek:lp suzana

Stran: [1]