Knjigica z imeni (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tinkatonka -> Knjigica z imeni (13.6.2005 15:43:03)

Živjo punce!

Ali si pri izbiri imen za vaše :duda: pomagate mogoce s kaksno knjigico z otroskimi imeni? Premisljujem o tem, da bi kupila Mamino knjigico imen (novo ali pa staro), pa me zanima, če se jo sploh splača kupiti?

Hvala za mnenja že vnaprej!

Tinkatonka (novopecena :nosecka:)

Anonimen -> Knjigica z imeni (13.6.2005 15:48:06)

Tko, midva sva že preden sem zanosila rekla, da če bo punčka bo Lea. Potem sva pa kupila to mamino knjigico imen in sva imela polno glavo in res nisva vedla kaj naj. Naredila sva spisek 50 imen, premišljevala, prebirala, izbirala... in se odločila, da bo Nika. Potem sva pa prebrala da je Nika že ne vem koliko let najbolj pogosto žensko ime. Zdaj pa imava Leo in mislim, da je to najlepše ime zanjo.

Če imata kakšne ideje, vaju lahko knjigica samo zmede.

Če sta pa brez idej, je pa fina knjigica, v kateri je res veliko imen, pa tudi razlage so zraven.

*maja -> Knjigica z imeni (13.6.2005 15:56:01)

Midva z mojim :love: sva tokrat kupila mamino knjigico z imeni, ker sva imela grozen konflikt ker ni imena, ki bi nama bil všeč oz. je všeč meni pa njemu ni in obratno seveda.
Po pravici povedano razmišljava in bereva razlage, pa še vedno nisva našla pravega imena :(. Tako da, če mene vprašaš te cela zadeva samo še bolj zmede.
Midva se bova odločila, ko bova prvič zagledala našega :duda:.
Upam, da takrat tudi ne bova imela konflikta :)-:)-:)-.

pravljica -> Knjigica z imeni (13.6.2005 16:32:24)

ma ne vem, jaz sem si jih pogledala (mamino pa še eno, ki se zdaj prodajata), pa tudi velja, da mi je še vedno všeč tisto, kar sem imela prej v glavi

Talči -> Knjigica z imeni (14.6.2005 9:19:59)

Jaz sem nabavila naslednje.
- Mamina knjigica imen (je bila v Baby centru pozimi znižana na 500,00 SIT)
- Najlepša imena za novorojenčka (Janez Keber - od Moj malček)
in še v knjižnico sem šla po leksikon imen.

Pa ti nekaj povem?
Prvi dve knjigi imam doma menda že od začetka leta. Leksikon imen pa 14 dni. Vse sem že prebrala, imena pa še vedno nisva izbrala. Bolj kot to bereš, slabše je. Jaz sem čisto zmešana. Izpisala sem si favorite, ki mi zdaj niso več všeč. Mož se je zapičil v eno ime, ki pa meni ni najbolj...
Ne vem, če bi ti priporočala. Najprej si izberita na pamet nekaj favoritov in morda potem samo preverita, kaj bi bilo najbolj primerno (po razlagi).
Veliko kreativnosti ti želim.
LP
Talči

tinkatonka -> Knjigica z imeni (14.6.2005 9:27:06)

Hvala punce za vaša mnenja! Nekaj imen imava zbranih še preden sem sploh bila :nosecka:, zdaj pa sva se dogovorila, da bo :love: zbiral za punčko jaz pa za fantka in bi mu rada kupila to knjigico, da ne bo samo dva imena po možgančkih premetaval, ker sigurno jih za polovico imen, ki so v tisti knjigici še slišal ni.

Lep sončen pozdravček :sloncek::sloncek:

Stran: [1]