Bejba - jeziček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Errai -> Bejba - jeziček (13.6.2005 15:41:04)

Hej Bejba!

Če se ne motim, si ti nekaj časa nazaj pisala, da tvoj Anže ves čas moli jeziček iz ust. No zdaj je enako začel tudi naš Rok. Jezik je v ustih samo, ko se smeji, drugače pa ga ves čas kaže. Pa ga ne moli celega iz ust, ampak ga ima tam nekje med ustnicami. A je vam že uspelo spravit jezik nazaj v usta? A ste ga popravljali (kako?), ali ste pač pustili otroku, da to sam preraste.

Hvala, Irena




niki5 -> Bejba - jeziček (13.6.2005 20:50:01)

Nisem Bejba, ampak po mojih izkušnjah sta oba to prerasla. En prej, en kasneje, oba pa še v prevm letu starosti.




Bejba -> Bejba - jeziček (14.6.2005 9:25:00)

Hoj Irena, sem šele sedaj prišla na RR in videla tvoje vprašanje. Ja, mi imamo še kar probleme s tem jezičkom. Tako kot praviš ti, non stop ga ima nekje med ustnicami, tako da se vidi. Če pa se s čim matra, pa ga porine še bolj ven :(. Jaz ga vstrajno popravljam notri, a ni nič učinka. Upam, da bo tako kot pri niki5 to prerastel. Če pa se smeji, ga pa ima lepo notri, ja. Sem pa vprašala zobozdravnico, pa je rekla, da če se ne bo to samo od sebe popravilo, ga bomo pozneje mogli opominjati, da se nauči držati jeziček notri :(.
Pa veliko uspeha pri obvladovanju jezička ;).

LP; Bejba :rozica:




maks -> Bejba - jeziček (14.6.2005 11:07:17)

Moje mnenje je, da je to normalno. Moj sinko je star 14 mesecev pa ga še občasno kaže; mislim, da je otrokom to všeč, ker so ga odkrili in ga morajo zato pokazati.




Stran: [1]