Postelja za goste (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Postelja za goste (13.6.2005 15:38:52)

Pozdravljene!

Približujejo se počitnice in bova imela obiske, ki bodo prespali. Zdaj pa imava problem, da nimava postelje za goste oz. ni možnosti, da spijo na kavču.

Že od začetka razmišljava o nabavi napihljive blazine (trenutno akcija Interspar in Hervis). Kakšne izkušnje imate z napihljivimi blazinami? Imate enojno višino in en prekat za zrak ali dvojno višino, več prekatov?! Kako se obnese to v praksi.

Ali imate mogoče kakšno boljšo idejo?

BOjana

baguSka -> Postelja za goste (13.6.2005 15:49:08)

Če se boš odločila za ta nakup: NIKAR NE KUPUJ 'ZAKONSKE' BLAZINE!!! Če se obrne edn se zbudi drugi in obratno.. Čutiš vsak premik, plavaš dobesedno celo noč.. Torej če boš kupila blazine, potem kupi vsakemu svojo!!!

baguSka -> Postelja za goste (13.6.2005 15:49:44)

In še ena slabost: če je edn težji od drugega, je lažji vedno postrani..:(

Tinna -> Postelja za goste (13.6.2005 18:28:38)

Mi smo napihljivo blazino ravno zato nabavili, ker ko so prišli obiski niso imeli kje prespati. Prvič smo jo sprobali ta vikend in gostje se niso pritoževali nad njo. (No Lin edino, če nam nisi povedala po pravici??:)-)
Kupli pa smo jo pa v Intersparju uno ta večjo. Sva pa prej z možem že večkrat spala na isti sposojeni blazini in meni se zdi super. Oba sva spala prav lepo na njej in nič se nisva zbujala.... zdej bi sigurno se, ker bi samo Lukca dali na sredino in bi blo konec mirnega spanca.:)-:)-

Je pa res, da je fanj če imaš uno pompo, ki jo zelo hitro napihneš in izprazneš tudi.

LP:sloncek::sloncek:

Jančika_ -> Postelja za goste (13.6.2005 18:39:09)

Baguska, kaj pa imaš ti to za eno blazino? Midva imava tako veliko, pa sva brez problemov prekampirala na njej še pa još. Edino fajn mora biti napihnjena.

Res pa je, da sva oba bolj majhna in lahka. Jaz fajn spim na njej, pa sem sicer glede ležišča kar picajzler, Joe pa itak spi povsod, kakor ga položiš.

Ro-La -> Postelja za goste (13.6.2005 19:09:59)

mi2 sva uf let spala na blazini, pa dokler se ni začela praznit sva spala kot:angel: .
za tupatam je pomojem to najboljša rešitev

Sulfinija -> Postelja za goste (13.6.2005 19:37:10)

Ojla!!!!!

Midva imava dvojno blazino in je res super.Sicer imamo msto tudi tako za goste,vendar sva jo bolj kupila zaradi :morje: in enkrat tudi na njej prespala in je res super.
Kupila sva jo v Merkurju je bla v akciji in zraven še tisto velčjo punco ki napunpaš in spustiš zrak ven prav tako z pumpo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> Postelja za goste (13.6.2005 19:40:54)

Pumpice so zraven ali ste jih dokupili?

Bojana

Sulfinija -> Postelja za goste (13.6.2005 19:43:53)

Ojla!¨!!

Ne je samo blazina,pumpo to večjo imaš na Lendavski v Tušu v akciji z Tuševo kartico stane 2140,00.Če nimata kartice vama lahko posodima.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Nia30 -> Postelja za goste (13.6.2005 20:09:44)

Mi vsako leto na morju kampiramo. Imamo ta najbolj poceni napihljivo blazino velikosti 140/200 (brez kakih prekatov) in že 6 let na njej spimo moj mož, hčerka in jaz. Meni je blazina super.

Lp

Anonimen -> Postelja za goste (13.6.2005 20:29:26)

Hvala punce bom kar šla pogledat malo akcije!

Če jih bo še katera gledala so pa komentarji dobrodošli!

BOjana

Stran: [1]