bayb77 -> RE: Nasveti in pripombe (22.10.2009 10:06:00)
|
Varianta 1 je meni malo pusta, obvezno bi jo morala nadgraditi z zapestnico (zelooo lepa), kakšne ogrlice pa jaz tukaj ne bi. Če imaš en kos močnega nakita, naj bo ostalo minimalistično drugače dobiš efekt novoletne jelke. Kakšne uhane bi dodala, ne preveč upadljive, ampak elegantne, viseče. Celo opravo bi popestrila zanimiva večerna torbica močne barve. Čevlji so moderni in zelo primerni. Nikakor ne obuj kožnih nogavic ampak črne 8 ali 15 den. brez prstnega všitka. Prodajajo tudi take, ki imajo na podplatu silikonske vstavke in potem čisto nič ne drsijo. Kadar imam jaz zelo visoke pete vedno obujem take in se super obnese[sm=bravo.gif] Glede na opisano postavo te najbolj vidim v obleki d. Ima visok pas, to te bo optično podaljšalo in zožalo, roke so lepo pokrite, sam model obleke pa zakrije nepravilnosti okrog trebuha. Zapestnica bo dovolj, čevlji pašejo zraven, vse ostalo isto kot varianta 1. Srajca in krilo je tudi dobra varianta. Glej takšne modele kril, ki imajo povišan pas, to je trenutno zelo modno in še lepo postavo naredi. Srajco jaz nebi nujno črno, krilo pa ja, da te optično stanjša.
|
|
|
|