Grascakinja -> namazi za obložene kruhke? (13.6.2005 15:52:39)
|
Tudi zeliščno maslo je zakon, maslo daš na sobno temperaturo, zrežeš vanj petršiljček, drobnjak, sol, poper, česen, pa karkoli zelenga imaš pravzaprav pri roki. skuta s kislo smetano, soljo in na drobno zrezano papriko (rdečo, zeleno, rumeno) namaz s papriko (kar un iz trgovine) sardelni namaz (speštaš konzervo sardin skup z margarino - tko k v šoli, pa svež petršiljček not) lahk pa kruhke sam pokapaš z olivnim oljem in natreš s česnom (boš mela česnov kruh) pol pa gor kos mocarele in paradižnika (maj fejvorit!!!) Če gre za predjed so pomoje 3 kruhki na odraslo osebo dost. Ajde 4. Tega ponavad nč ne ostane. Glede kruha pa je tud toast (navaden, rženi...) ful dober al pa francoska štruca.
|
|
|
|