Vsakič polna plenica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Vsakič polna plenica (13.6.2005 14:55:57)

Naš 8-mesečnik ima skoraj vsakič polno plenico, ko se previjava - drekeca pekeca mislim :)-. Včasih čisto malo, včasih naredi veliko potičko, včasih trdo, drugič spet bolj tekoče. Tako kaka kakšnih 4-5x na dan :zmeden:. Jeva že vso gosto hrano in 2x na dan ima še mleko. Sedaj me pa zanima ali je to normalno? Seveda sem vsekakor tega bolj vesela, kot da bi se revček matral in bil zaprt. Samo zanima me ali je pri vas enako :zmeden:?

LP; Bejba

Marjetka K. -> Vsakič polna plenica (13.6.2005 15:00:30)

Moj je star dobrih 7 mesecev, pa se tudi dogaja podobno. Včasih kaka 5 x na dan, drugič cel dan nič. Ni panike! Glavno da kaka! Tako vsaj nima težav s prebavo!:);):love::bravo::angel::rozica::sloncek::kuza::miska:

kaja11 -> Vsakič polna plenica (13.6.2005 15:39:24)

Ja, pri nas je isto. Zadnje čase imamo 4-5x polno planico..vsak dan. Jst bi tud tako prebavo:)-

špelica -> Vsakič polna plenica (13.6.2005 16:21:47)

Mi pa enkrat na dan!Redno!

BONI* -> Vsakič polna plenica (13.6.2005 18:15:28)

Luka je tudi skoraj vedno pokakan. Včasih čisto malo, včasih pa veliko. Obvezno je pa zjutraj, ko se zbudi tolk pokakan, da vse čez pride. Mislim, da ni plenice, ki bi to zdržala:(

Lp, Boni

HuAnita -> Vsakič polna plenica (13.6.2005 20:51:46)

Prinčipesa je pokakana ponavadi 1x/dan.
Mene pa zanima, kako vaši :duda: lulajo? Kolikokrat jih previjete na dan in kako mokra je plenica(fejst, precej, srednje, bolj malo...) Ker včasih se zgodi, da Pina ne lula recimo 3 ure, pa čeprav sva se vmes dojili:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:

BONI* -> Vsakič polna plenica (13.6.2005 21:12:46)

Jaz Luko,previjam vsakič po hranjenju, to je čez dan na 3-4ure. Čez dan je polulana precej, zjutraj pa fejst (ponoči ga ne previjam)

Lp, Boni

soseda -> Vsakič polna plenica (13.6.2005 22:04:24)

Pri nas isto. Čisto vedno sicer ne, je pa kar ene 4-5x na dan polna plenica:bravo::bravo::bravo:

Je kar normalno.Ima pač prebavo po mamici in očiju:ups:

Stran: [1]