HuAnita -> RE: Ispasti glup... (22.10.2009 12:09:08)
|
Da ne bom spet s fekalijami smetila.... Včeraj... Pridemo domov, jaz lačna, da se mi je mešalo, si dam pečt puranji zrezek z zelenjavo... Hočem na njivo - 4m od hiše[sm=zmeden.gif] - skočit po solato, mali teži, da gre zraven, ok, se oblači, jaz še grem obrniti zrezek, da se ne bi prižgal, trgava solato, nakar uleti še hči, ki se je že prej drlezila, da gre zraven, pa ji govorim, da itaq bova čez minuto nazaj, naju naju kar iz hiše gleda, naj notri počaka. Medtem obuje, natakne jopico... ko je zaloputnila z vrati - zavpijem: neeeee! Zaklenila nas je ven, notri pa se je cvrl zrezek. Spipalo se mi je skoraj. Ker sem se že takoj po vselitvi enkrat sama zaklenila ven, ko sem nesla smeti, imam shranjen ključ pač nekje zunaj. Odrešitev, povem malima, da ni panike, da imam še en ključ skrit, pridem pa tja, pa omarica zaklenjena!!!! Moj pametni dedc jo je 'zalotal', ker ga je ne vem zakaj normalno zaprta motila, jaz bi mu roke posekala od besa - zlomim 4 kulije, 2 tisti plastični zadevi za strganje leda s šip - nisemm imela nič, s čimer bi lahko odprla omarico! Dedca pa naj še vsaj eno uro ne bi bilo!!!! Tekala sem kot obglavljena kokoš, sploh nisem vedela, kaj naj - od zunaj gledala v kuhinjo, kako se zrezek žge, ker je zmanjkalo olja, bala sem se požarja, tekam do sosedov, nikjer nobenega!!! In se vsedem v avto in sooooolze tečejo, tako sem ihtela in dušila bes - (zdaj pa smešni del[sm=smiley36.gif] :) pa se mi mala dva približata in sine vpraša: mami, kaj pa je? Se ti smejiš ali jokaš? Samo odkimavala sem, ona dva pa z vsakim mojim hlipom v večji smeh! To je trajalo vse skupaj ene 25 minut, jaz sem bila z živci na koncu, ko se - nepričakovanbo - pripelje ati, mu krilim, naj mi hitro da ključe, odštekam zažgane zrezke, k sreči se ni nič vnelo, nap... zaradi zaklenjene omarice pa sem ga še vse popoldne... Ima zdaj vsaj izgovor, kako smo babe tečne[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|