Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:06:02
|
|
|
|
leah
|
...no ampak je moj:love:reku,da se bo potrudu....sam,da bo najbrž treba školko do šraumfat...pa je pol sranje,ker je treba nazaj kitat....mater kaj bi dala,da bi čas nazaj zavrtela:((
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
A je samo eden v okolici? :zmeden: Kaj pa una rdeča plastična reč na palici, saj veš, kaj mislim. Tisto iz risank, ki se mački prisesa na rit? A s tistim,pa ne gre. Tist se kupi v vsaki štacuni...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2005 14:07:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:09:06
|
|
|
|
leah
|
Hja nažalost...ne vem mogoče Gina še kakega pozna....
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:10:43
|
|
|
|
leah
|
....a un vakum....rdeč....ja sam ne vem kako bi ga gor naštelala:zmeden:ker tist je bolj za baje in lijake....itd. Jah punce,nč....bom že mogla prežvet.... :((
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2005 14:11:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:13:12
|
|
|
|
anitaz
|
leah...sem prav razumela...se je zamašilo?:zmeden2:
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:16:20
|
|
|
|
anitaz
|
..sem že prebrala...joooooj jooooj mi imamo pa tudi podoben primer....se je nama odtok zamašil:grrr: in to že ta tretjič in ne smem na wc :ups: niti tuširat se ne smem dokler moj ne pride :zmeden::ups: pa spuca še dobr da mamo še en wc,ker drugač pa ne vem kaj bi...k sosed šla pozvont al pa kr za bajto :)-:)-
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:18:36
|
|
|
|
leah
|
...mah ne vem....zamašilo dobesedno ne,ker se ne nabere voda,jo normalno not nazaj pozauga...je pa tista reč not plastična in ne vem kaj bi blo,če bi šou kdo kakat:)- Sem že pisala Gini na privat,če mi lohk reš to misijo-dišeči sekret....mater sem jezna....moj se pa smeji.Sej kolkr ga jaz poznam se bo pol tud smeju,ko bo wc rihtu,,,,
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:20:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo s tisto gumo v študentu vse skrete sčistli, po žurih, pa je šlo ven svašta. Provej
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:21:53
|
|
|
|
india
|
Jao, jaz tud čakam vodovodarja, zgleda, da se bo splačalo našim sinovom v ta poklic it...naš ima tudi šele jutri čas, nam je pa cev v steni v kuhinji počila, pa bomo razbijali:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:22:39
|
|
|
|
leah
|
hmmm...mu bom rekla...Evo pa še laptopu zmanjkuje baterije.....šit
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 14:52:22
|
|
|
|
.ču
|
Za dobre dinarčke ti pa tud jes pridem zadevo uštimat,da ne boš do srede nazaj držala:)-sm dobila izkušnje na lastnem primeru:)
|
|
|
|
Ni vodovodarja do srede... 13.6.2005 17:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa do srede ne boš kakala?:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......