Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče vgnezditvena krvavitev? Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:34:49
|
|
|
|
a.jrad1
|
Anonimen verjetno si imela transfer zamrznjenčka, a ne? Glede na to, da si na Estrofemu! Na žalost sem jaz imela rjave flekece 8 dan po 1 transferju zamrznjenčka kljub Estrofemu, tako da je vse možno; sicer pa ne obupat........ V drugem transferju zamrznjenčkov pa mi je uspelo..... lp
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mogoče vgnezditvena krvavitev? Držim pesti!!! Upam.Nisem imela zamrznjenčkov, ampak sveže.
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:49:29
|
|
|
|
anabanana
|
zdaj si se pa "izdala"
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 14:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana zdaj si se pa "izdala" Kako misliš izdala? Misliš, da sem ena vaših? Ne, ne. Sem stara konzerva
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 15:05:50
|
|
|
|
anabanana
|
Aha. Kako pa to, da jemlješ Estrofem? To je ponavadi običaj pri zmrznjenčih ali darovanih celicah.
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 15:06:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Aha. Kako pa to, da jemlješ Estrofem? To je ponavadi običaj pri zmrznjenčih ali darovanih celicah. Darovane so.
|
|
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 15:10:43
|
|
|
|
anabanana
|
Vidiš tudi jaz sem konzerva, zato se pa zastopim na te stvari Če hočeš mi piši kaj na zs. Obilo sreče ti želim
|
|
RE: 8. dan transferja - krvavitev, pomoč 21.10.2009 15:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala anabanana Saj bi ti poslala ZS, samo ne dela.Enkrat se ti pa res oglasim Tudi tebi vse dobro.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?