|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oddaja na National Geographic
13.6.2005 13:42:17   
Anonimen
Na National Geographicu je ravnokar oddaja o nosečnosti. Je bila na sporedu že pred enimi tremi tedni, izgleda, da ponavljajo. Ful zanimivo!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
13.6.2005 13:55:52   
Anonimen
Jaz pa nimam tega programa. :((:((:((Sem vse pregledala, pa ga ni.:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2005 14:05:25   
Anonimen
Oh, škoda. Sem gledala, če imam kje kakšno fraj videokaseto, da bi posnela, pa je nimam:((:((:((:((. Saj mogoče bo pa še kdaj ponovitev, pa bom takrat posnela. Ker je res super, pokaže kako se otrok razvija, 3D ultrazvok, posnetke prav iz maternice (mi ni jasno, kako to naredijo, ampak je super,...). Šibam na njihovo stran gledat, kdaj bo kakšna ponovitev.

!!!!!!! Jutri ob 13.00 bo na sporedu drugi del. Naslo v oddaje je "V maternici"!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2005 14:22:51   
Anonimen
Pa še danes in jutri ob 17.00 je ponovitev. Na kabelski v lj. dobivamo Nizozemsko verzijo NG, katera je pa na satelitu, pa ne bi vedela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2005 14:27:21   
Aja32
Ankica - to je ta del od samega spočetja pa mislim da do 20 tedna? Prvi del je bil zelo zanimiv... jaz bi pa rada videla zadevo še naprej....
Torej bo verjetno jutri od 20. tedna dalje?

A:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2005 14:42:05   
Kety
SEM SLA TAKOJ GLEDAT, PA JE BLO FUL KMAL KONC :(

LP KETY

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2005 14:55:09   
Anonimen
Ja, pomoje bo tudi jutri nadaljevanje. Sem že enkrat gledala, kaže tudi porod in je zanimivo, ker je malo drugače, zato ker mati rojeva stoje. Nazorno, nagravžno, krvavo, pa vendar takooooo zeloooooo lepooooo. Komaj čakam, da bom tudi sama :nosecka:.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2005 8:08:33   
muriel
oj!

jo večkrat ponavljajo; ne skrbet, je bila že pred kakšnim mesecem.

zgleda, da so tisti posnetki računalniško narejeni (verjetno uporabijo oziroma si pomagajo s splavljenimi zarodki.....sori!) čeprav zgleda totalno resnično. ampak glede na to, da se v isti oddaji hvalijo, da je 3D ultra zvok najboljše kar se trenutno premore, žal tisti posnetki ne morejo biti pravi. so pa vseeno super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2005 14:09:29   
Majči
Ja, tudi jaz sem jo gledala včeraj in bila mi je zelo všeč, res dobra oddaja in vsekakor vredna ogleda. Škoda mi je bilo le to, da jo nisem snemala in da ni bila v celoti včeraj. Danes naj bi bilo nadaljevanje od 20. tedna in vsekakor si jo bom ogledala. Res je vse noro prikazano, ti 3D in 4D UZ so danes res prava tehnika.....Jaz pa mislim, da to niso "splavljeni" zarodki amoak pravi, živeči v maternici. Tako zelo nazorno je vsak teden prikazan, da res dobiš neko predstavo, koliko je že tvoj otročiček velik, koliko razvit, kaj vse ga še čaka......in kaj vse že počne v nas pa se tega niti ne zavedamo!

Oglejte si danes, pa čeprav le nadaljevanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2005 16:20:19   
Anonimen
So kar ta pravi posnetki zarodkov v trebuščku, je bila pred kakšnim letom na BBC oddaja, kjer so kazali, kako to posnamejo, vendar je bila zelo pozno, pa se ne spomnim več. Vem, da je kazalo, kako so snemali žilni sistem, pa slušne živčke pod elektronskim mikroskopom, kako plešejo,...
Na BBC so posneli serijo oddaj o človeškem telesu in ena je bila tudi o dojenčkih. Mi je bilo tako super, ko je kazalo, kako novorojenček zna plavati. Pravljično. Ta oddaja na NG je pa bolj podrobna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?