Anonimen -> Reakcije po piku klopa (13.6.2005 13:26:11)
|
Al bina, najbrž ne deluje proti bakteriji borelije vsak antiotik, ne vem, sklepam. Je pa tudi odvisno od lečečega zdravnika, ali bo otroka poslal na infekcijsko, in od tistega dravnika, ki ga bo tam pregledal, ali ga bo obdržal na zdravljenju. Nas je takrat, ko je Tibor imel borelijo in sem jaz videla samo en flek, naša pediatrinja poslala na infekcijsko samo zaradi tega, da bi mu tam predpisali antibiotik, ker je bil star šele dobro leto. In tam je ob pregledu zdravnica odkrila še en flekec na stegnu (prvotni je bil na licu, klop za za uhljem) ter naju hospitalizirala. Ko pa je prišla v sobo spet tretja zdravnica, je rekla, da bi naju ona poslala kar domov in da zaradi enega klopa ona že ne bi take panike delala. Ampak ker je nato videla, da je na sprejemnem listu bilo zapisano, da ima deček dva "fleka", je rekla, da sedaj pač ne more nič več storiti in sva v bolnišnici ostala. Tako da je veliko odvisno od zdravnikov. Saj takrat je bilo grozno, ampak sem vseeno bolj zadovoljna, da sva dala "ornk" zdravljenje skozi, kot da bi bile pozneje kakšne posledice.
|
|
|
|